Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Ekonomi MÜSİAD Gıda Tarım ve Hayvancılık Sektörü Antalya'da buluştu

MÜSİAD Gıda Tarım ve Hayvancılık Sektörü Antalya'da buluştu

MÜSİAD Gıda, Tarım ve Hayvancılık Sektör Kurulu 2. Bölge Tanışma ve İstişare Toplantısı Antalya'da gerçekleştirildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MÜSİAD Gıda Tarım ve Hayvancılık Sektörü Antalya'da buluştu
KAYNAK: Haber Merkezi

Toplantıda, üyelerin tanışması, aidiyet oluşturması ve ticaret yapması için önemli olduğuna dikkati çeken MÜSİAD Antalya Şube Başkanı Ali Akçay, hedeflerinin ticareti geliştirmek olduğunu ifade etti.

Akçay, "Aile olmak için illa kan bağı olmadığını gösteren resmi bir kuruluşuz. Genel Merkezimiz birlik ve beraberlik içerisinde olmanın önemini her zaman vurgulamıştır. Antalya'da bunu başarıyor ve başarmaya da devam edeceğiz. MÜSİAD içinde 5 arkadaşımız ile ortak inşaat yapım projesi ve 13 üye arkadaşımız ile dış ticaret şirketi kurarak ihracat yapıyoruz. Bilindiği üzere Antalya tarım ve turizmin başkentidir. Yapılacak projelere MÜSİAD Antalya olarak elimizden geldiğinden fazla destek vermeye hazırız" dedi.

Toplantıda, gıda güvenliği, tarımın gelişmesi ve artması, arz talep dengelerinin sağlanması için gerekli çalışmalar, tarım ve hayvancılığın teşvikleri ve verilmesi gereken destekler, ihracatın gelişmesi ve artması, ehil, bilgili ve tecrübeli personelin yetiştirilmesi ve istihdamı, akademik altyapıların geliştirilmesi, ihtisas alanlarının artması, tarım seferberliği, 2024'ün tarım yılı ilan edilmesi, tarım meslek liselerinin artması, ekilmeyen ve dikilmeyen alanın kalmaması, arazilerin doğru ve verimli kullanılması gibi konular ele alındı.

Toplantıda, 2024 yılı için yapılacak çalışmalar ve projeler de belirlendi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
25 ülkeye ihracat yapan Türkiye'nin dev firması iflas etti

25 ülkeye ihracat yapan Türkiye'nin dev firması iflas etti