Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Ekonomi Mersin'de ORKÖY eğitimleri sona erdi

Mersin'de ORKÖY eğitimleri sona erdi

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü'nün ORKÖY kapsamında gerçekleştirdiği eğitim faaliyetlerinde İklime Dirençli Ormancılık Projesi detaylı bir şekilde ele alındı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mersin'de ORKÖY eğitimleri sona erdi
KAYNAK: İHA

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü tarafından yürütülen Orman ve Köy İlişkileri (ORKÖY) Şube Müdürlüğü, 9 Orman İşletme Müdürlüğü'nde düzenlenen eğitim faaliyetlerini başarıyla tamamladı. Eğitimler, önemli konuları kapsayarak orman köylülerine yönelik bilgilendirici bir platform oluşturdu.

Eğitim Kapsamındaki Konular

Özellikle Ödeneklerin Tahsisi, Çalışma Programlarının Hazırlanması, Tespitlerin Yapılması, Ödeme İşleri, Hukuki İşler ve İklime Dirençli Ormancılık Projesi (İDOP) gibi konular eğitimlerin odak noktasını oluşturdu. Orman ve köy ilişkilerinde etkin bir yönetim için gerekli bilgiler paylaşıldı.

Mersin'de Orköy Eğitimleri Sona Erdi (2) Result

Detaylı Bilgilendirme Tarsus'ta Gerçekleşti

Tarsus Orman İşletme Müdürlüğü ev sahipliğinde düzenlenen etkinlikte, Orman Köyleri Strateji ve Proje Geliştirme Şube Müdürü Yusuf Kurt'un da katılımıyla İklime Dirençli Ormancılık Projesi detaylı bir şekilde ele alındı. Orman köylülerine yönelik desteklerin artarak devam edeceği vurgulandı.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Isparta'da F*TÖ ve DE*Ş şüphelileri yakalandı

Isparta'da F*TÖ ve DE*Ş şüphelileri yakalandı