Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Ekonomi Martı TAG Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na dilekçe verdi

Martı TAG Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na dilekçe verdi

Martı TAG kurucusu Oğuz Alper Öktem, paylaşımlı yolculuk yönetmeliğinin getirilmesi talebiyle imzalanan 376 bin dilekçeyi İstanbul Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı İl Müdürlüğüne teslim etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Martı TAG Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na dilekçe verdi
KAYNAK: İHA

Martı TAG kurucusu Oğuz Alper Öktem, paylaşımlı yolculuk yönetmeliğinin hayata geçirilmesi için toplanan 376 bin dilekçeyi İstanbul Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı İl Müdürlüğüne teslim etti. Binlerce Martı TAG sürücüsü, Bakırköy’deki İl Müdürlüğü binası önünde toplandı ve seslerini duyurmak için bir araya geldi.

“200 Bin Sürücü Ailesi İle 700 Bin Kişilik Bir Topluluğuz”

Martı TAG’ın kurucusu Oğuz Alper Öktem, yaptığı açıklamada, “200 bin sürücümüzle birlikte aileleri de dahil ettiğimizde 700 bin kişilik bir camia oluşturuyoruz. Bu topluluk, Türkiye’nin en büyük 32. şehri olabilecek kadar büyük. Paylaşımlı yolculuk dünyanın dört bir yanında var ve Türkiye’de de olana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Ulaştırma Bakanlığımızın UKOME’de 7 oyu bulunuyor ve biz de bu oylamalarda yanımızda durmalarını talep ediyoruz” dedi.

A W268025 02

“İstanbul Bunu Hak Ediyor”

Öktem, konuşmasında, İstanbul’un paylaşımlı yolculuk yönetmeliğini hak ettiğini vurguladı ve ekledi: “200 bin sürücünün ekmeğini kazandığı, 5 milyon vatandaşın kullandığı bir sistemin Türkiye’de de uygulanması gerekiyor. Dünyada bu sistemin yüzde 90 oranında kabul gördüğü ülkeler var ve Türkiye de bu ülkeler arasına katılmalı.”

A W268025 03

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Filistin Devlet Başkanı Mahmut Abbas: 'Gazze'ye gideceğim'

Filistin Devlet Başkanı Mahmut Abbas: 'Gazze'ye gideceğim'