Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Ekonomi Lunapark Ziyaretçileri Oyuncak Fiyatlarını Yüksek Buldu

Lunapark Ziyaretçileri Oyuncak Fiyatlarını Yüksek Buldu

Ankara'da bulunan bir lunapark, bayramın ilk gününde ziyaretçilerini ağırlarken oyuncak fiyatlarıyla gündeme geldi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Lunapark Ziyaretçileri Oyuncak Fiyatlarını Yüksek Buldu
KAYNAK: ANKA

Bayramın ilk gününde çocuklarını eğlendirmek için lunaparka gelen Ankaralılar, oyuncak fiyatlarından memnuniyetsizliklerini dile getirdi. Aileler, 60 lira olan bilet fiyatlarının çocuklarını sadece bir ya da iki oyuncağa binmeye yettiğini belirtti.

"Emekliyim Bütçem Yetmiyor"

Torunlarını bayramda eğlendirmek için lunaparka gelen emekli Müşerref Gün, oyuncakların ücretlerinin aşırı pahalı olduğunu vurguladı. Gün, "Beş kişi 60 TL... Bu büyük bir para, 300 TL'ye denk geliyor. Benim bütçem yetmiyor. Torunlarım beni eğlendiriyor, çünkü benim bütçem yetersiz" dedi.

"Kuru Kalabalık"

Serkan Boran ise lunapark fiyatlarını pahalı bulduğunu belirterek şunları söyledi: "Çocuklar 2-3 oyuncağa binince 200 TL tutuyor. Bu daha uygun olabilirdi. Geçen geldiğimizde biletler 40 liraydı. Bir anda 60 TL oldu. Hızlı bir zam artışı oldu, şaşırdık. Ailelerin bütçesi yetmeyebilir. Şehir dışından gelen misafirlerimiz var, onlarla yemek yiyemeyiz, zira lunapark harcamaları bütçeyi zorluyor."

"Yemek Yemeği Düşünmüyoruz"

Emekli Figan Yüksel ise, "İki çocuğu bindirdiğimizde 120 TL tutuyor, yüksek bir rakam. Yılda bir kez yaşanan bir olay olduğu için fedakarlık yapıyoruz. Üç oyuncağa 380 TL veriyoruz. Şu anda yemek yemeyi düşünmüyoruz. Rakamlar çok yüksek olduğu için evde yiyeceğiz, çocukları eğlendirmeye odaklanacağız" ifadelerini kullandı.

"500 TL Limitim Var, Başka Yok"

İnşaat işçisi olan Cengiz Pala, iki çocuğunu lunaparkta eğlendirmeye getirdiğini belirtti. Pala, "İki oyuncağa binmeyi düşünüyorum. 500 TL limitim var, başka yok. Bir de yemek ve içecek giderleri var. İnşaat işçisi olduğum için yaklaşık olarak 40 bin TL gelirim oluyor. Kiraya 15 bin TL veriyoruz. Aylık giderlerimiz zaten 35 bin TL. Burada 600-700 TL harcama yaparız" şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden Haluk Bayraktar'a Sert Tepki!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden Haluk Bayraktar'a Sert Tepki!