Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Ekonomi Kamuya 63 bin 246 işçi ve memur alımı yapılacak!

Kamuya 63 bin 246 işçi ve memur alımı yapılacak!

Toplamda 18 kamu kurumu, 63.246 personel alımı için başvuruları Resmi Gazete'de duyurdu. Sağlık Bakanlığı, 36 bin sağlık personeli alacak. Başvuru şartları ve detaylar ilanlarda yer alıyor.

4 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kamuya 63 bin 246 işçi ve memur alımı yapılacak!
KAYNAK: Haber Merkezi

Toplamda 18 kamu kurumu tarafından gerçekleştirilecek olan 63.246 personel alımı için başvuru şartları ve tarihleri Resmi Gazete'de duyuruldu. Sağlık Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı, İzmir Büyükşehir Belediyesi, SGK, Karabağlar Belediyesi, Kafkas Üniversitesi, Atabağı Belediyesi, Akdeniz Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Adalet Bakanlığı, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi, Bingöl Üniversitesi, YÖK, Jandarma Genel Komutanlığı, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Harran Üniversitesi, EGM ve EÜAŞ gibi kurumlar, çeşitli pozisyonlar için personel alacak.

SAĞLIK BAKANLIĞI 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ ALACAK

Özellikle Sağlık Bakanlığı, 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı gerçekleştirecek. Bu kapsamda, 1 diyetisyen, 9 ebe, 2 hemşire, 25 sağlık memuru, 1 sağlık teknikeri, 3.498 tabip ve 32.464 uzman tabip istihdam edilecek. Alımların yıl sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

Başvuru şartları ve detayları için ilgili kamu kurumlarının duyuruları ve Resmi Gazete'de yer alan bilgileri incelemek gerekiyor.

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI 25 BİN UZMAN ERBAŞ ALIMI YAPACAK

Milli Savunma Bakanlığı: Kara Kuvvetleri Komutanlığı için 25 bin uzman erbaş alımı yapacak. Alımlar piyade, tank, topçu, hava savunma, istihkam, muhabere, ulaştırma, bakım, ikmal, mühimmat, sıhhiye ve veteriner sınıflarında gerçekleştirilecek.

ADALET BAKANLIĞI 50 MEMUR ALIMI YAPACAK

Adalet Bakanlığı: Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü için 50 idare memuru öğrencisi alımı yapılacak.

JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞI 15 MEMUR ALIMI YAPACAK

Jandarma Genel Komutanlığı: Arapça bilen mütercim, İspanyolca bilen mütercim, veteriner, çevre mühendisi, sosyolog ve hizmetli pozisyonları için 15 memur alımı yapılacak.

YÖK 15 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALACAK

Yükseköğretim Kurulu (YÖK): 2 şoför, 1 aşçı yardımcısı, 8 büro personeli, 1 tekniker, 3 koruma ve güvenlik görevlisi alımı yapacak.

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 36 ZABITA MEMURU ALACAK

İzmir Büyükşehir Belediyesi: 36 zabıta memuru alımı yapacak. Bu alımlar için Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu mezunu ve Adalet ön lisans mezunu adaylar başvurabilir.

KARABAĞLAR BELEDİYESİ 8 ZABITA MEMURU ALACAK

Karabağlar Belediyesi: 8 zabıta memuru alımı yapacak. Başvurular belirli ön lisans programlarından mezun adaylar arasından yapılacak.

ATABAĞI BELEDİYESİ MEMUR ALACAK

Atabağı Belediyesi: 1 inşaat teknikeri alımı yapacak.

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ 26 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALACAK

Kafkas Üniversitesi: Hemşire, programcı, büro personeli, sağlık teknikeri, teknisyen ve destek personeli pozisyonları için 26 sözleşmeli personel alımı yapılacak.

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ 72 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALACAK

Akdeniz Üniversitesi: Hemşire, sağlık teknikeri, biyolog, laborant, büro personeli, destek personeli, tekniker, sağlık fizikçisi, perfüzyonist ve teknisyen pozisyonları için 72 sözleşmeli personel alımı yapılacak.

GAZİ ÜNİVERSİTESİ 19 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALACAK

Gazi Üniversitesi: Avukat, muhasebeci, fizyoterapist, hemşire, diyaliz hemşiresi, tıbbi sekreter, diş protezi teknikeri, iklimlendirme teknisyeni, yapı yüzey kaplama teknikeri, koruma ve güvenlik görevlisi pozisyonları için 19 sözleşmeli personel alımı yapılacak.

ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ 10 MEMUR ALACAK

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi: Çeşitli bölümler için toplamda 10 öğretim elemanı alımı yapılacak.

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ 24 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALACAK

Bingöl Üniversitesi: Destek personeli, koruma ve güvenlik personeli, teknisyen, fizyoterapist, diğer sağlık personeli, sağlık teknikeri ve büro personeli pozisyonları için 24 sözleşmeli personel alımı yapılacak.

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ 189 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALACAK

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi: Biyolog, programcı, büro personeli, destek personeli, odyolog, tıbbi görüntüleme teknikeri, tıbbi laboratuvar teknikeri, fizyoterapist, hemşire, koruma ve güvenlik görevlisi, sağlık teknikeri ve teknisyen pozisyonları için 189 sözleşmeli personel alımı yapılacak.

SAKARYA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ 36 ÖĞRETİM PERSONELİ ALACAK

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi: Fakülteler ve meslek yüksekokulları için toplamda 36 öğretim personeli alımı yapılacak.

HARRAN ÜNİVERSİTESİ 51 ÖĞRETİM ÜYESİ ALACAK

Harran Üniversitesi: Çeşitli fakülteler için toplamda 51 öğretim üyesi alımı yapılacak.

EÜAŞ 251 İŞÇİ ALACAK

Elektrik Üretim Anonim Şirketi (EÜAŞ): Makine teknisyeni, elektrik teknisyeni, elektronik teknisyeni, kimya teknisyeni, eski hükümlü teknisyen ve engelli büro işçisi pozisyonları için 251 işçi alımı yapılacak.

EGM 10 ÖĞRETİM ELEMANI ALACAK

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM): Polis Akademisi Başkanlığı, Yabancı Diller Birimi için 10 öğretim görevlisi alımı yapılacak [[23]].

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Manavgat'ta Yürekleri Ağza Getiren Zincirleme Trafik Kazası

Manavgat'ta Yürekleri Ağza Getiren Zincirleme Trafik Kazası