Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Ekonomi İstanbul Havalimanı'nın ekranları Vestel’le yenileniyor

İstanbul Havalimanı'nın ekranları Vestel’le yenileniyor

Vestel, İstanbul Havalimanı'ndaki 3 bin 357 uçuş bilgilendirme ekranını ‘Prime+’ serisi 55 inç ekranlarla yenileyecek. Şirket, ekranların yanı sıra OPS’lerin bakımını da üstlenecek.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İstanbul Havalimanı'nın ekranları Vestel’le yenileniyor
KAYNAK: İHA

Vestel, İstanbul Havalimanı'nın uçuş bilgilendirme ekranlarını yenilemek için önemli bir projeye imza atıyor. Şirket, önümüzdeki üç yıl içinde havalimanında bulunan 3 bin 357 ekranı, ‘Prime+’ serisi 55 inçlik ekranlarla değiştirecek. Bu yenileme çalışması, hem yerli hem de yabancı yolcular için daha güncel ve verimli bilgilendirme sağlayacak.

Ekran Yenileme Projesi Detayları

Vestel, İstanbul Havalimanı'nda mevcut ekranları 'Prime+' serisi 55 inç ekranlarla değiştirecek. Bu ekranlar, daha yüksek çözünürlük ve gelişmiş görüntü teknolojisi sunarak, yolculara daha net ve hızlı bilgi aktarımı sağlayacak. Ayrıca, ekranlarla birlikte kullanılan OPS’lerin (PC Module) bakım ve temizliği de Vestel tarafından gerçekleştirilecek.

Vestel CEO’su Ergün Güler, İstanbul Havalimanı'nda 2018 yılında faaliyete geçen ilk ekranların da Vestel tarafından üretildiğini belirterek, “İstanbul Havalimanı gibi önemli bir ulaşım merkezinde yolcu bilgilendirme sistemlerinde rol almaktan gurur duyuyoruz. Yıllardır edindiğimiz yazılım, donanım ve tasarım yetkinliklerimizi havacılık sektöründe de başarıyla kullanmaya devam edeceğiz” dedi.

İstanbul Havalimanı'nın ekranları Vestel’le yenileniyor

İstanbul Havalimanı'nda Yoğun Yolcu Trafiği

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü verilerine göre, 2023 yılında İstanbul Havalimanı'ndan iç ve dış hatlarda toplam 76 milyon kişi seyahat etti. Bu yılın ilk beş ayında ise 31 milyon yolcu İstanbul Havalimanı'nı kullandı. Bu yüksek yolcu trafiği, ekran yenileme projesinin ne denli önemli olduğunu gözler önüne seriyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türbanlı Simge Olayı Nedir? Türbanlı Simge Kimdir?

Türbanlı Simge Olayı Nedir? Türbanlı Simge Kimdir?