Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Ekonomi İslam Memiş Dolar için tarih verdi: 45 TL olacak

İslam Memiş Dolar için tarih verdi: 45 TL olacak

Piyasalardaki dalgalanmaları yakından takip edip nokta atış yapan İslam Memiş canlı yayında doların 45 lira olacağı net tarihi açıkladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İslam Memiş Dolar için tarih verdi: 45 TL olacak

NİHAT SARAÇ

Piyasa Kahini olarak bilinen İslam Memiş katıldığı bir televizyon programında şok eden bilgiler verdi. İslam Memiş canlı yayında "Benim öngörüm 2024 yılında 44 veya 45 seviyesine kadar yukarı yönlü ivme olacak" dedi.

"SANCILI BİR SÜREÇTEYİZ"

İslam Memiş, yılsonu ve 2024'e ilişkin dolar tahminini canlı yayında açıkladı. İslam Memiş,"Soğukkanlı olun sancılı bir süreçteyiz. parasına sahip çıkanlar ışığı görecek" dedi. Finans Analisti İslam Memiş, TGRT Haber’de yılsonu ve 2024 dolar tahminini açıkladı. İslam Memiş, vatandaşları uyararak ekonomide karanlık bir tünelin olduğunu ve birikimlere sahip çıkılması gerektiğini söyledi. İslam Memiş "Soğukkanlı olun sancılı bir süreçteyiz. Bir tünel var önümüzde. Bu tünel karanlık! Bu tünelin sonunda ışığı görenler işine sahip çıkanlar, parasına sahip çıkanlar olacak. Gerçek olan bir şey var bu süreçte sancılı ve uzun bir yol var. Orta vadeli programda açıklanan rakamsal değerler benim öngörümün oldukça altında. Yine bu stüdyoda yılsonu Dolar/TL kurundaki tahminsel öngörümü 29.70 olarak açıklamıştım. Bu rakamsal değerlerde bu yılsonundaki Dolar/TL kurunun 29.90 seviyesine tekabül ettiğini bize gösteriyor" dedi.

ZİRVEYİ GÖRECEK

İslam Memiş "2024 yılının ortalamasını bize 36.80 lira olarak izah ediyorlardı. Kamuoyuna Dolar/TL kuru 40 lirayı görebilir dediğimiz zaman bize vatan haini diyorlardı. Devlet diyor bunu. 2025 yılında 43.90 diyorlardı. Benim öngörüm 2024 yılında 44 veya 45 seviyesine kadar yukarı yönlü ivme olacak" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Borsada 4 şirket çöktü: İşte o şirketler

Borsada 4 şirket çöktü: İşte o şirketler