Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Ekonomi HGS'ye yüzde 40 zam: Yeni tarife pazartesi başlıyor

HGS'ye yüzde 40 zam: Yeni tarife pazartesi başlıyor

HGS alt limitlerine yüzde 40 zam yapılacak. Yeni fiyat tarifesi 19 Ağustos'tan itibaren geçerli olacak. Ücretler 245 TL'ye yükselecek.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
HGS'ye yüzde 40 zam: Yeni tarife pazartesi başlıyor
KAYNAK: Haber Merkezi

Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) kullanıcılarına kötü haber! Bankacılık sektörü, HGS alt limitlerine yüzde 40 oranında bir zam yapılacağını duyurdu. Bu yeni fiyat tarifesinin 19 Ağustos'tan itibaren geçerli olacağı belirtiliyor. Temmuz ayında köprü ve otoyol ücretlerine yapılan artışların ardından, HGS alt limitleri de güncellenmiş olacak.

Yeni Alt Limit Tutarı: 245 TL

1 Nisan'da yapılan yüzde 75'lik artışla HGS alt limitleri 175 TL'ye yükselmişti. Şimdi ise bu rakam 245 TL olarak güncellenecek. Bankalar, kullanıcılarına bu değişiklik hakkında bilgilendirme mesajları gönderecek ve yeni tarifeyi uygulamaya koyacak.

Neden Bu Artış?

HGS ücretlerindeki bu son artış, temmuz ayında köprü ve otoyollara yapılan zamlardan kaynaklanıyor. Otoyol ve köprü geçişlerinde bakiye sorunlarının önüne geçilmesi ve kullanıcıların sorun yaşamadan geçiş yapabilmeleri amacıyla bu güncellemeye gidildi.

Bankalar ve HGS Kullanıcıları İçin Yeni Düzenlemeler

Yetkili kurumlar, yeni düzenlemeleri bankalara iletti ve bankalar hazırlıklarını tamamladı. HGS kullanıcılarının, bu tarihten itibaren bakiye yüklemelerini yaparken güncellenmiş alt limitlere dikkat etmeleri gerekecek. Otomatik yükleme tutarı ise 245 TL olarak belirlenecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mersin'de uy*şturucu operasyonları: 7 şüpheli yakalandı

Mersin'de uy*şturucu operasyonları: 7 şüpheli yakalandı