Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Ekonomi HGS indirim kampanyasıyla araç sahipleri bayram edecek!

HGS indirim kampanyasıyla araç sahipleri bayram edecek!

HGS yüklemelerinde büyük indirim fırsatı! Akbank'ın başlattığı kampanya ile araç sahipleri yüzde 50 indirimden faydalanacaklar. Detaylar için haberimizi okuyun!

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
HGS indirim kampanyasıyla araç sahipleri bayram edecek!
KAYNAK: Haber Merkezi

Bayram tatili öncesinde seyahat planları yapanlar için müjdeli bir haber var. HGS yüklemesi yapacak olan araç sahipleri, Akbank ile yapacakları ödemelerde yüzde 50 indirimden faydalanabilecekler.

Akbank'tan HGS İndirim Kampanyası!

Akbank'ın başlattığı HGS indirim kampanyası, araç sahiplerine büyük kolaylık sağlayacak. Kampanya kapsamında yapılan HGS yüklemelerinde yüzde 50 indirim uygulanacak.

Kampanya Detayları Belli Oldu!

Akbank tarafından yapılan açıklamaya göre, kampanya 31 Aralık 2024 tarihine kadar geçerli olacak. Kampanyadan yararlanmak isteyenler, Akbank kredi kartlarıyla yapacakları HGS yüklemelerinde indirimden faydalanabilecekler.

Detaylar Şekilleniyor!

Kampanya kapsamında, aynı gün içinde gerçekleştirilen işlemler indirimden yararlanacak. Ancak indirim miktarı aylık olarak 250 TL'yi geçmeyecek şekilde sınırlı olacak.

Kampanya Bilgileri Nereden Alınabilir?

Kampanya ile ilgili daha fazla bilgi almak isteyenler, Akbank'ın resmi internet sitesi ve diğer iletişim kanallarından detaylara ulaşabilirler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yarın seçim var! 3 ilçe ve 4 beldede sandığa gidilecek

Yarın seçim var! 3 ilçe ve 4 beldede sandığa gidilecek