Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Ekonomi Emeklilikte adalet için kademe şart! EMADDER eylemde

Emeklilikte adalet için kademe şart! EMADDER eylemde

Emeklilikte Adalet Derneği (EMADDER), emeklilikte adalet için kademe sisteminin şart olduğunu kaydederken, sosyal medya üzerinden eylemlerine devam ediyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Emeklilikte adalet için kademe şart! EMADDER eylemde
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Emeklilikte Adalet Derneği (EMADDER) kademeli emeklilik talebiyle eylemlerine devam ediyor. Emeklilikte Yaşa Takılanlar için yapılan düzenlemeyi kılpayı kaçıran milyonlarca kişinin talebi kademeli emeklilik sisteminin gelmesi. EMADDER, X hesabın üzerinden etkili bir kampanya yürütüyor. Her gün bir paylaşım yapan derneğin bugün tag'ı #KademeOlmadanAdaletOlmaz.

BİZİ DAHA GÜÇLENDİRİR

EMADDER X hesabından bugün “Dünya herkesi kırar ve bazıları kırılan yerlerinden güçlenir tıpkı @EmadDernegi ve mücadele edenler gibi‼️ EYT sonrası çok büyük adaletsizlik yaşıyoruz. Bunu görmezden gelmeniz, yok saymanız bizi daha da güçlendirir hırslandırır. #KademeOlmadanAdaletOlmaz acil yasalaşmalı‼️” paylaşımı yaptı. 

Yüzlerce kişi #KademeOlmadanAdaletOlmaz tagıyla paylaşım yaptı. Gözler yeni açılan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM). TBMM'de kademeli emeklilik sisteminin hayata geçmesi için düzenleme yapılması beklenirken, bir adım atılmaması emeklilik talebinde olan milyonlarca insanı mitingde buluşturacak. 27 Ekim 2024 Pazar günü İstanbul'da emeklilikte kademe sistemi için miting yapılacak. 

MİLLETVEKİLİNDEN EMADDER'E DESTEK 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep Milletvekili Hasan Öztürkmen, EMADDER yöneticilerini TBMM'deki ofisinde ağırladı. Milletvekili Öztürkmen, “Emeklilikte Adalet Derneği yöneticilerimizi Meclis'teki ofisimde misafir ettim. Sorunlarını, taleplerini dinledim. Nazik ziyaretleri için teşekkür ederim… ‘Emeklilikte kademe olmadan adalet olmaz’ diyorlar. Ancak mevcut düzende emek çok, adalet yok! Kademeli emeklilik bir lütuf değil, yıllarca alın teri döken çalışanlarımızın en doğal hakkıdır! Emeklilikte adaletli bir çözüm için 27 Ekim Pazar günü İstanbul Kartal'da yapılacak Kademeli Emeklilik Mitingi'nde ben de olacağım! #AdaletMasayaKademeYasaya #KademeOlmadanAdaletOlmaz @EmadDernegi” diyerek, emekllilikte kademe talebine destek verdi. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cins*l İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebek Yaşam Savaşını Kaybetti

Cins*l İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebek Yaşam Savaşını Kaybetti