Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Ekonomi Ekonomist Özgür Demirtaş Açtı Ağzını Yumdu Gözünü

Ekonomist Özgür Demirtaş Açtı Ağzını Yumdu Gözünü

Ekonomideki krizler ve siyasi adımların tartışılmasıyla, Ekonomist Özgür Demirtaş'ın sosyal medya üzerinden yaptığı çarpıcı paylaşım gündeme oturdu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ekonomist Özgür Demirtaş Açtı Ağzını Yumdu Gözünü
MUHABİR: Kamer Durdu

Son dönemde yüksek enflasyon ve kur krizi gibi ekonomik sorunlar vatandaşları olumsuz etkilemeye devam ediyor. Özellikle dar gelirli vatandaşlar, ay sonlarını zorlukla getirirken emekliler ise her geçen gün yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle isyan ediyor. Vatandaşların alım gücü ise giderek düşüş gösteriyor.

AKP İktidarının Ekonomik Politikaları Eleştiriliyor

Ülke genelinde yaşanan ekonomik krizin sorumlusu olarak AKP iktidarının politikaları gösteriliyor. Türk Lirası'nın yabancı para birimleri karşısında değer kaybetmesi de bu durumu daha da kötüleştiriyor. Halk, AKP'nin ekonomik ve siyasi adımlarını sert bir şekilde eleştiriyor ve ülkenin büyük bir krize sürüklendiğini düşünüyor.

Jmmmm

Özgür Demirtaş'tan Dikkat Çeken Paylaşım

Ekonomist Özgür Demirtaş, sosyal medya hesabı üzerinden son dönemde yaşanan ekonomik krize dair çarpıcı bir paylaşımda bulundu. Geçmişte yapılan hatalara vurgu yaparak, "Zamanında yediğin Hurmalar, Gelir Ekonomini Tırmalar" şeklindeki ifadelerle dikkat çeken Demirtaş, bu paylaşımıyla geniş yankı uyandırdı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İTÜ Mimarlık Fakültesinde Elektrik Panosunda Patlama Meydana Geldi

İTÜ Mimarlık Fakültesinde Elektrik Panosunda Patlama Meydana Geldi