Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Ekonomi Dünyaca ünlü otomobil devi Türkiye'ye özel indirim yaptı

Dünyaca ünlü otomobil devi Türkiye'ye özel indirim yaptı

Türkiye’de araç fiyatlarının çok yüksek olmasıyla Çinli dev otomobil markası Changan indirim yaparak herkesin araba sahibi olmasını sağlayacak.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Dünyaca ünlü otomobil devi Türkiye'ye özel indirim yaptı

Türkiye’deki otomotiv sektörüne iddialı bir giriş yapan Çinli dev otomobil markası Changan, Alsvin modeli için cazip bir kampanya başlattı.

Çin’in önde gelen otomobil üreticilerinden biri olan Changan, Türkiye pazarında rekabet edebilmek ve araç satışlarını yükseltmek için müşterilerine özel indirimler sunuyor.

SIFIR ARAÇ SAHİBİ OLMAK ARTIK HAYAL DEĞİL

Türkiye’de araç fiyatlarının çok yüksek olması ve arabanın bir ihtiyaçtan çok bir yatırım aracı olarak algılanması, piyasada büyük değişimlere yol açtı. Bugün, uygun fiyatlı sıfır araç bulmak neredeyse imkansız gibi görünüyor. Ancak, bazı firmalar bu imkansızlığı aşmak için önemli hamleler yapıyor.

Çinli Changan, Türkiye pazarındaki Alsvin modeli için çok uygun bir fiyat belirledi. Çinli otomobilin tahmini fiyatı 350.000 TL civarında olacak. Bu fiyatı ve yüksek performansıyla, Changan Alsvin modeli otomobil severlerin ilgisini çekecek.

YAKIT TASARRUFU İLE ÖNE ÇIKAN CHANGAN ALSVIN

Changan Alsvin, yakıt verimliliği ile öne çıkan bir araç. Bu araç, yakıt tasarrufu yapmak isteyenler için ideal bir seçenek olarak gözüküyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
A Milli Takım'ın Galler maçı ilk 11'i belli oldu

A Milli Takım'ın Galler maçı ilk 11'i belli oldu