Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Ekonomi Düğün sezonu açıldı: Maliyetler ikiye katlandı!

Düğün sezonu açıldı: Maliyetler ikiye katlandı!

Düğün sezonu açıldı, ancak enflasyon sebebiyle maliyetler adeta fırladı. Geçen yıla göre düğün yapmanın maliyeti neredeyse iki katına çıktı. 1 milyon TL'yi aşan harcamalar çiftleri zorluyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Düğün sezonu açıldı: Maliyetler ikiye katlandı!
KAYNAK: Haber Merkezi

Düğün sezonunun başlamasıyla birlikte, yüksek enflasyon nedeniyle düğün yapmanın maliyeti adeta uçtu. Geçen yıla göre harcamalar neredeyse iki katına çıktı.

Ramazan ve Kurban Bayramı'nın sona ermesiyle birlikte düğünler hız kazandı, ancak maliyetler beklenenden çok daha yüksek. Davetiye, çeyiz, altın, mobilya, beyaz eşya ve hatta ev kirası derken harcamalar dudak uçuklatıyor.

1 Milyon TL'yi Buluyor: Düğün Masrafları Tavan Yaptı!

Düğün salonundan gelinliğe, beyaz eşyadan mobilyaya kadar düğün masrafları artık minimum 1 milyon TL'yi buluyor. Bu yüksek maliyetler, evlenecek çiftleri zor durumda bırakıyor.

Çeyiz Hazırlamak Ayrı Bir Sorun: Minimum 25 Bin TL!

Devletin sunduğu evlilik kredisi şartlarına takılan çiftler borçlanarak düğün hazırlıklarını tamamlamak zorunda kalıyor. Çeyiz hazırlama maliyetleri ise en az 25 bin TL'yi buluyor.

Geliniği Denemesi Bile Ücretli

Gelinlik ve damatlık fiyatları Eminönü'nde 10 bin TL'den başlayıp 55 bin TL'ye kadar çıkıyor. Bazı gelinlikçiler ise gelinlik denemesi için bile ek ücret talep ediyorlar.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
10. Trans Onur Yürüyüşü Ne Anlama Geliyor?  10. Trans Onur Yürüyüşü ne zaman? Nerede?

10. Trans Onur Yürüyüşü Ne Anlama Geliyor? 10. Trans Onur Yürüyüşü ne zaman? Nerede?