Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Ekonomi Disney Plus abonelik ücretlerine büyük zam

Disney Plus abonelik ücretlerine büyük zam

Disney Plus, Hulu ve ESPN'de yüzde 20'lik fiyat artışı yolda. Abonelik ücretlerine gelen zam tarihi belli oldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Disney Plus abonelik ücretlerine büyük zam
KAYNAK: Haber Merkezi

Disney'in dijital yayın platformu Disney Plus, Hulu ve ESPN gibi hizmetlerinde fiyat artışına gitmeye hazırlanıyor. Bu zam haberi, mevcut aboneleri ve abone olmayı düşünenleri üzdü. Peki, yeni zamlı tarifeler ne zaman uygulanacak?

Zamlı Tarifeler Ne Zaman Uygulanacak?

Disney, Ekim ayında bu zamları uygulamayı planlıyor. Şirketin açıklamasına göre, tüm hizmetlerde yaklaşık yüzde 20 oranında bir fiyat artışı bekleniyor. Bu zamlar, platformun içerik kütüphanesini ve kullanıcı deneyimini iyileştirme çabalarını yansıtıyor olabilir.

Disney Plus'ın Yeni Ücretleri

Disney Plus'ın yeni fiyatları açıklandı. Reklamlı abonelik hizmeti aylık 10 dolara, reklamsız abonelik ise aylık 16 dolara yükseliyor. Yıllık ücret ise 160 dolara çıktı. Bu, daha önce 140 dolar olan yıllık ücrette yaklaşık yüzde 15'lik bir artış anlamına geliyor.

Hulu ve ESPN hizmetlerinde de benzer artışlar söz konusu. Reklamlı Hulu üyeliği aylık 10 dolara, yıllık 100 dolara yükseldi. Reklamsız Hulu üyeliği ise aylık 19 dolara çıktı. ESPN ise yalnızca reklamlı olarak sunuluyor ve fiyatı 11 dolardan 12 dolara yükseltilirken, yıllık üyelik ücreti 120 dolar olarak belirlendi.

Türkiye'de Durum Ne?

Disney, yeni fiyatlarını 17 Ekim'de aboneleriyle buluşturacak. Şu an için eski fiyattan abonelik satın almak isteyenlere fırsat sunuluyor. Türkiye için henüz resmi bir açıklama yapılmadı ancak burada da ciddi bir zam bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Trafikte Sinir Krizi Geçiren Şahıs, Otobüs Şoförüne Saldırdı ve Kontak Anahtarını Alarak Kaçtı! Açıklama Yaptı

Trafikte Sinir Krizi Geçiren Şahıs, Otobüs Şoförüne Saldırdı ve Kontak Anahtarını Alarak Kaçtı! Açıklama Yaptı