Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Ekonomi Dev bankadan emeklilere 20 Bin TL nakit promosyon fırsatı

Dev bankadan emeklilere 20 Bin TL nakit promosyon fırsatı

ING Türkiye, emeklilere yönelik nakit promosyon tutarını 20 bin TL’ye çıkardı. Ayrıca, maaşını ING'ye taşıyanlar için farklı tutarlarda promosyonlar sunuluyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Dev bankadan emeklilere 20 Bin TL nakit promosyon fırsatı
KAYNAK: İHA

ING Türkiye, emeklilere yönelik nakit promosyon tutarını 20 bin TL’ye yükseltti. Banka, dijitalleşme adımlarıyla tamamen dijital hale gelirken, emeklilere avantajlı promosyon fırsatları sunmaya devam ediyor.

Emekli Maaşını ING'ye Taşıyanlara 15 Bin TL'ye Varan Promosyon

Emeklilere yönelik yaptığı açıklamada ING Türkiye, maaşını ilk kez bankaya taşıyan emeklilere, maaş tutarına göre ek koşulsuz olarak 15 bin TL'ye varan nakit promosyon sağladığını duyurdu. Bu promosyon, emekli maaşını üç yıl boyunca ING'den alma taahhüdü veren mevcut ve yeni müşterilere sunuluyor.

10 bin TL’ye kadar emekli maaşı alanlar: 6 bin 250 TL nakit promosyon
10 bin - 15 bin TL arasında maaş alanlar: 10 bin TL nakit promosyon
15 bin - 20 bin TL arasında maaş alanlar: 12 bin 500 TL nakit promosyon
20 bin TL ve üzeri maaş alanlar: 15 bin TL nakit promosyon

Dev bankadan emeklilere 20 Bin TL nakit promosyon fırsatı

Otomatik Fatura Talimatına 3 Bin TL Ek Nakit Promosyon

Emekli maaşını ING’ye ilk kez taşıyanlar, vadesiz hesaplarına bağlı otomatik fatura talimatları vererek ek nakit promosyon kazanabiliyor. Banka, 1 Ekim - 31 Ekim tarihleri arasında üç veya daha fazla otomatik fatura talimatı veren emeklilere, toplamda 3 bin TL’ye varan ek nakit promosyon imkanı sunuyor. Her otomatik fatura talimatı için 600 TL ek promosyon veriliyor.

Dev bankadan emeklilere 20 Bin TL nakit promosyon fırsatı

Turuncu Hesap İle 2 Bin TL Ek Promosyon

Emeklilere sunulan fırsatlar arasında ING Turuncu Hesap da yer alıyor. 1 Ekim - 30 Kasım tarihleri arasında emekli maaşını ilk kez bankaya taşıyan ve bu süreçte Turuncu Hesap’a 75 bin TL ve üzerinde bakiye getiren emekliler, 2 bin TL ek nakit promosyon kazanabiliyor.

ING Türkiye'de Emekli Maaşı Taşıma İşlemleri Kolaylaştı
Emekliler, maaş taşıma işlemlerini ING mobil uygulamasındaki Cebimdeki Danışman özelliğiyle görüntülü görüşme yaparak, e-Devlet Kapısı üzerinden ya da bankanın şubelerine gelerek kolayca gerçekleştirebiliyor. Ayrıca, yeni emekliler ve EYT ile emekli olanlar da bu promosyonlardan yararlanabiliyor.

Dev bankadan emeklilere 20 Bin TL nakit promosyon fırsatı

Kampanya Detayları ve Şartlar

Promosyon fırsatından yararlanmak için 1 Ekim - 31 Ekim tarihleri arasında emekli maaşını ING’ye taşıyan emeklilerin, üç yıl boyunca bankadan maaş almayı taahhüt etmesi gerekiyor. Ek nakit promosyon, müşterinin gelir tutarına ve otomatik fatura talimatlarına bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Ayrıca, 1 Kasım - 30 Kasım tarihleri arasında Turuncu Hesap'a bakiye getirenler de ekstra avantajlardan faydalanabiliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bosna Hersek'te Sel Felaketinde Can Kaybı 22'e Yükseldi

Bosna Hersek'te Sel Felaketinde Can Kaybı 22'e Yükseldi