Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Ekonomi DAİMFED'den Adana için Yaşanılabilir Kent Komitesi

DAİMFED'den Adana için Yaşanılabilir Kent Komitesi

Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Federasyonu, 2024 yerel seçimler öncesi Adana için yaşanılabilir Kent Komitesi oluşturdu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
DAİMFED'den Adana için Yaşanılabilir Kent Komitesi
KAYNAK: İHA

Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Federasyonu (DAİMFED), yaklaşan yerel seçimler öncesi Adana'nın daha yaşanılabilir bir kent olması amacıyla özel bir komite kurduğunu duyurdu. DAİMFED Genel Başkan Vekili Mehmet Faruk Bozkurt başkanlığındaki toplantıda, yaşanılabilir şehirler oluşturmak için çeşitli projeler ve inovatif fikirlerin ele alındığı önemli bir değerlendirme yapıldı.

DAİMFED'in Sosyal Sorumluluk Hedefleri

Bozkurt, DAİMFED'in sosyal sorumluluk hedefleri doğrultusunda gerçekleştirilen çalıştay niteliğindeki toplantının önemine vurgu yaparak, mahalli idareler için daha yaşanılabilir şehirlerin oluşturulması adına sorun analizi, çözüm önerileri ve gelişimin teşvik edilmesi amacıyla projeler ve inovasyon önerileri hazırlandığını belirtti.

Adana İçin Proje ve İnovasyon Önerileri

Toplantıda Adana'nın ulaşımdan turizme kadar birçok konuda proje ve fikirler üretildiğini ifade eden Bozkurt, seçimler öncesi oluşturulan komitenin daha planlı ve yaşanılabilir şehirlerin oluşturulmasını amaçladığını vurguladı. Adana için hazırlanan önerilerin, DAİMFED'in teknik, akademik ve sektörel uzmanları tarafından değerlendirildiğini ve detaylı bir kitapçık haline getirilerek mahalli idarelere talip olan tüm siyasi partilerin adaylarına sunulacağını belirtti.

Bozkurt, Adana'nın metro sorunlarından su turizmine, hafif raylı sisteminden şehrin imar uygulamalarına, doğal afet planlarından spor tesisleri alanlarına kadar birçok konunun ele alındığını ve çözüm önerileriyle raporlaştırıldığını sözlerine ekledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İcradan satılık 2016 model Dacia marka araç

İcradan satılık 2016 model Dacia marka araç