Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Ekonomi Çukurova Kalkınma Ajansı girişimciler ile yatırımcıları buluşturdu

Çukurova Kalkınma Ajansı girişimciler ile yatırımcıları buluşturdu

Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA), Akdeniz Bölgesi'nde girişimcilik ekosistemini geliştirmeye devam ediyor. 

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Çukurova Kalkınma Ajansı girişimciler ile yatırımcıları buluşturdu
KAYNAK: İHA

Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA), Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonunda faaliyetlerini sürdürerek bölgedeki girişimcilik ekosistemini güçlendirmeye devam ediyor. Ajans, Adana'da düzenlediği 'Çukurova Yatırımcı-Girişimci Buluşması' etkinliğiyle girişim sermaye fonları, melek yatırımcılar, girişimciler ve ekosistem paydaşlarını bir araya getirdi.

Çukurova Kalkınma Ajansı Girişimciler Ile Yatırımcıları Buluşturdu

Etkinlikte, Genç Girişimci Destek Programını başarıyla tamamlayan girişimcilerin projeleri sunuldu ve geleceğe yönelik planlar değerlendirildi. ÇKA Genel Sekreteri Ahmet Rifat Duran, ajansın uzun yıllardır girişimcilik konusunda çalıştığını vurgulayarak, gençlerin sadece maaşlı iş arayan değil, aynı zamanda iş fikirleri üreten, ürün ve hizmet tasarlayan bireyler olmalarını desteklediklerini belirtti.

Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç ise ekonomik büyümenin temel taşlarından birinin girişimcilik olduğunu ifade ederek, Türkiye'de girişimciliğin ekonomi üzerindeki olumlu etkisinin giderek arttığını söyledi. Kıvanç, genç girişimcilere büyük düşünmeleri ve hedef belirlemeleri konusunda tavsiyelerde bulundu.

Çukurova Kalkınma Ajansı Girişimciler Ile Yatırımcıları Buluşturdu

Etkinlik kapsamında düzenlenen 'Girişimcilik Ekosistemi Nasıl Geliştirilir' panelinde ise Mentor ve Yatırımcı Nuri Murat Avcı moderatörlüğünde sektörden uzman isimler konuşmacı olarak yer aldı. Panelin ardından, Genç Girişimci Destek Programı'nda başarı elde eden 11 girişimci, projelerini yatırımcılara sunma fırsatı buldu. Proje sürecinde elde edilen başarılar arasında 60 milyon TL firma değerlemesi ile yatırım alınması, uluslararası fuarlara katılım ve ürün satışları dikkat çekti. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Pakistan Eski Başbakanı İmran Han'a Yeni Hapis Cezası: Yasa Dışı Evlilikten 7 Yıl

Pakistan Eski Başbakanı İmran Han'a Yeni Hapis Cezası: Yasa Dışı Evlilikten 7 Yıl