Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Ekonomi Corendon Airlines Türkiye'nin en büyük 500 şirketi listesinde: Yine üst sıralarda

Corendon Airlines Türkiye'nin en büyük 500 şirketi listesinde: Yine üst sıralarda

Corendon Airlines, Capital dergisi tarafından hazırlanan "Türkiye'nin 500 Büyük Özel Şirketi-Capital500" listesinde yer aldı ve ulaştırma sektöründe ilk 5'e girmeyi başardı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Corendon Airlines Türkiye'nin en büyük 500 şirketi listesinde: Yine üst sıralarda
KAYNAK: İHA

Corendon Airlines, Capital dergisi tarafından hazırlanan ve Türkiye'nin en büyük 500 özel şirketinin sıralandığı "Türkiye'nin 500 Büyük Özel Şirketi-Capital500" listesine adını yazdırdı. 2023 yılı sonu rakamlarına göre hazırlanan araştırmada, 37 sektör yer aldı. Corendon Airlines, 2011 yılında 431. sıradan listeye girdiği bu yıl, 203. sırada yer alarak büyük bir sıçrama yaptı. Ayrıca, ulaştırma sektöründe hava taşımacılığı, havalimanları ve yer hizmetleri alanlarında en iyi 5'inci şirket olarak değerlendirildi.

Yılda 6 Milyon Yolcu Kapasitesi

Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, "Türkiye'nin En Büyük 500 Özel Şirketi Araştırması" hakkında şunları söyledi: "Corendon Turizm grubu çatısı altında faaliyetlerini sürdüren Corendon Airlines, kurulduğu günden bu yana filo ve hat çeşitliliği açısından düzenli bir büyüme kaydediyor. 65 ülkede 165 havalimanına ulaşan uçuş ağımız ile yılda ortalama 6 milyon yolcu taşıyoruz. Yaz ve kış aylarında tatilcilerin popüler destinasyonlara ulaşmasını sağlayarak özel avantajlar sunuyoruz."

İhracat ve Antalya Havalimanı'nda Önemli Yerde

Karaer, Corendon Airlines'ın Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından gerçekleştirilen "Türkiye'nin İlk 1000 İhracatçısı" araştırmasında da öne çıktığını belirtti. Şunları ekledi: "Bu yıl, en çok hizmet ihracatı yapan ilk 10 firma arasında yer aldık. Türkiye genelinde 150 bin ihracatçı firma arasında ilk bin içinde yer alarak, Antalya Havalimanı'na en çok yolcu getiren 3'üncü havayolu firması olduk. Geçen yıl 32 uçaklı filomuz ile 4 milyonun üzerinde yolcu taşıdık. Corendon Travel aracılığıyla Hollanda, Belçika ve Danimarka'dan 750 binin üzerinde turisti ülkemize getirdik. Sağladığımız 3 bin 700 kişilik istihdam ile ekonomiye önemli katkılar sağlıyoruz. Gelecek dönemde turizmi daha da geliştirecek projelere odaklanacağız."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Rusya'dan Kiralanan Yangın Söndürme Uçağı Türkiye'de Göreve Başladı

Rusya'dan Kiralanan Yangın Söndürme Uçağı Türkiye'de Göreve Başladı