Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Ekonomi Çalışan Emekliye 5 BinTL İkramiye Yattı Mı? 4A, 4B, 4C 5 Bin TL Emekli İkramiyesi Ayın Kaçında Yatırılacak?

Çalışan Emekliye 5 BinTL İkramiye Yattı Mı? 4A, 4B, 4C 5 Bin TL Emekli İkramiyesi Ayın Kaçında Yatırılacak?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada “Emekli olup fiilen çalışmaya devam etmeyen emeklilerimize 5 Bin TL ikramiye ödemesi yapıldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Çalışan Emekliye 5 BinTL İkramiye Yattı Mı? 4A, 4B, 4C 5 Bin TL Emekli İkramiyesi Ayın Kaçında Yatırılacak?
MUHABİR: Kamer Durdu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada “Emekli olup fiilen çalışmaya devam etmeyen emeklilerimize 5 Bin TL ikramiye ödemesi yapıldı. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile tek seferlik verilecek ikramiyeden kapsam dışında tutulan emeklilerin de faydalanması için çalışma başlatıldı” şeklinde çalışmalarına başladığı duyurulmuştu.

Başkan Erdoğan’dan Çalışan Emekliye Müjde!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bakanlarımız hazırlıklarını bugün itibarıyla tamamladılar. İnşallah önümüzdeki hafta ilgili kanun teklifini Meclisimize sunacağız. İlk düzenlemeden yararlanamayan çiftçi ve Bağkur’lu esnaf emeklilerimiz başta olmak üzere 4 milyon 689 bin emeklimizin de tek seferlik 5 bin lira ödeme imkânından faydalanmalarını sağlayacağız. Böylece 15 milyon 120 bin emeklimizin tamamına bir defaya mahsus 5 bin liralık ödeme gerçekleştirmiş olacağız” diyerek müjdeyi verdi.

12 Milyonu Aşkın Emekliye İkramiye Ödemeleri Tamamlandı!

11-14 Kasım tarihleri arasında ödenen emekli Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi çalışmayan emeklilere 5 bin TL olarak ödendi. Ayrıca ödemelerden dul ve yetim maaşı alanlar da yararlandı.

Çalışan Emeklilere İkramiye Geliyor!

Cumhuriyetin 100. Yılı dolayısıyla uygulamaya konulan emeklilere 5 bin liralık ikramiyenin kapsamı genişletiliyor.

Çalışan Emekli İkramiye Ödemeleri TBMM’den Geçti Mi?

Çalışmayan emeklilere geçtiğimiz günlerde ödenen 5 bin liralık tek seferlik ikramiyenin çalışan emeklilere ödenmesi için çalışmalar başladı.

Düzenleme Meclis’te Kabul Edildi Mi?

Bu kapsamda, Meclis Plan ve Bütçe Komisyonunda görüşülecek Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi’ne ihdas maddesi olarak eklenmesi için hazırlanan önerge AKP Grubuna gönderildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Emekli öğretmenin şüpheli ölümü! Evinde ölü bulundu

Emekli öğretmenin şüpheli ölümü! Evinde ölü bulundu