Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Ekonomi Bayramda Marketler Açık mı? Kaça Kadar Açık? A101 ŞOK BİM Bayramda Açılacak mı?

Bayramda Marketler Açık mı? Kaça Kadar Açık? A101 ŞOK BİM Bayramda Açılacak mı?

Bayram döneminde tüketicilerin en çok merak ettiği konulardan biri, marketlerin çalışma saatleri. BİM, ŞOK, A101 ve Migros gibi popüler marketlerin bayramda açık olup olmadığına dair detaylar bu yazımızda.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bayramda Marketler Açık mı? Kaça Kadar Açık? A101 ŞOK BİM Bayramda Açılacak mı?
MUHABİR: Tayfun Akyatan
KAYNAK: Haber Merkezi

Bayram döneminde marketlerin açık olup olmadığı merak konusu. Tüketiciler, bayramda alışveriş yapabilmek için marketlerin çalışma saatlerini araştırıyor. BİM, ŞOK, A101 ve Migros gibi popüler marketler bayramda açık mı?

Geçmiş Yıllardan Bilgiler

Geçmiş yıllara bakıldığında, zincir marketler RaBayram döneminde tüketicilerin en çok merak ettiği konulardan biri, marketlerin çalışma saatleri. BİM, ŞOK, A101 ve Migros gibi popüler marketlerin bayramda açık olup olmadığına dair detaylar bu yazımızda.mazan Bayramı'nın ilk günü genellikle kapalı olurken, ikinci ve üçüncü günlerde hizmet vermişlerdir.

Zincir marketlerin, örneğin A101, ŞOK, BİM ve Migros'un bayramdaki çalışma saatleri genellikle 09.00 - 21.00 arasında değişmektedir.

BİM Market

Bayramda BİM marketlerinin durumu nasıl? BİM, Ramazan Bayramı'nın birinci günü kapalı olacak ancak ikinci ve üçüncü günlerde normal çalışma saatlerinde hizmet verecek.

A101 Market

A101 marketlerinin bayramda durumu nasıl? A101, Ramazan Bayramı'nın ilk günü kapalı olacak. Ancak bayramın ikinci ve üçüncü günlerinde normal çalışma saatlerinde açık olacak.

ŞOK Market

Bayramda ŞOK marketlerinin açık olup olmadığı merak ediliyor. ŞOK marketler, Ramazan Bayramı boyunca hizmet vermeye devam edecekler. Diğer günlerde olduğu gibi, bayramda da normal çalışma saatlerinde müşterilerine hizmet sunacaklar.

Migros Market

Migros marketlerinin bayramda çalışma saatleri nasıl? Migros, Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı gibi dini bayramlarda genellikle birinci günü öğleden sonra 13:00'ten akşam 22:00'ye kadar hizmet vermektedir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İstanbul'da Kimse Kalmadı! İstanbul'da Trafik Yoğunluğu Yüzde Kaç?

İstanbul'da Kimse Kalmadı! İstanbul'da Trafik Yoğunluğu Yüzde Kaç?