Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Ekonomi Bayram ikramiyeleri 2025: Emekli bayram ikramiyeleri ne kadar olacak?

Bayram ikramiyeleri 2025: Emekli bayram ikramiyeleri ne kadar olacak?

Emeklilere bayram ikramiyeleriyle ilgili kafa karıştırıcı bilgiler gündeme geldi. 2025 yılında ikramiyelerin ödenip ödenmeyeceği belirsizliğini koruyor, ancak artış beklentisi var.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bayram ikramiyeleri 2025: Emekli bayram ikramiyeleri ne kadar olacak?
KAYNAK: Haber Merkezi

Emeklilere bayram ikramiyeleriyle ilgili kafa karıştırıcı bilgiler gündeme geldi. Ramazan ve Kurban Bayramı'nda her yıl emeklilere toplam 6 bin TL ek ödeme yapıldığı biliniyor. Ancak, 2025 yılı için bayram ikramiyelerinin ödenip ödenmeyeceği konusunda bazı spekülasyonlar ortaya çıktı.

2025 İçin İkramiye Ödemeleri Soru İşareti Oldu

Bu yıl emeklilere bayram ikramiyeleri ödenecek mi sorusu, çeşitli kaynaklarda tartışma konusu oldu. Bazı haberlerde, önümüzdeki yıl emeklilere bayram ikramiyesi ödenmeyeceği öne sürüldü. Bu durum, emekliler arasında belirsizlik ve endişeye yol açtı.

Bayram ikramiyeleri 2025: Emekli bayram ikramiyeleri ne kadar olacak?

İkramiye Artış Beklentisi

Ramazan ve Kurban Bayramı'nda emeklilere her yıl ek ödeme yapılmakta. Geçtiğimiz yıl bu ödemeler toplamda 6 bin TL olarak belirlenmişti. Ancak, bu yıl bayram başına verilen 3 bin TL'lik ikramiyenin, 4.500 TL'ye çıkması bekleniyor. Böylece, iki bayramda toplam 9 bin TL'lik bir ödeme yapılabilir.

Cumhurbaşkanı'nın Onayı Durumu

Yeni zamların Cumhurbaşkanı tarafından onaylanması durumunda, emeklilere yapılacak toplam bayram ikramiyesi 9 bin TL'ye ulaşacak. Ancak, bu artışla birlikte en düşük emekli maaşının 12.500 TL'ye yükseldiği de göz önünde bulundurulmalı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Dolar ne kadar oldu? Euro ne kadar? 6 Ağustos 2024 Salı

Dolar ne kadar oldu? Euro ne kadar? 6 Ağustos 2024 Salı