Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Ekonomi Antalya'da dev üretim: Halk ekmek fabrikası yılda 16 milyon ekmeği fırınladı

Antalya'da dev üretim: Halk ekmek fabrikası yılda 16 milyon ekmeği fırınladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Döşemealtı ilçesinde kurduğu EKDAĞ Halk Ekmek Fabrikası, bir yılda yaklaşık 16 milyon ekmek üretti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da dev üretim: Halk ekmek fabrikası yılda 16 milyon ekmeği fırınladı
KAYNAK: İHA

Üretimin yaklaşık 9 milyonu, Halk Ekmek Büfeleri aracılığıyla Antalyalılara ulaştı. Halk Ekmek, 11 farklı çeşit ekmek üretimi yaparak uygun fiyatları ve lezzetli ürünleriyle Antalyalıların tercihi haline geldi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in "Halkın Ekmeği Halk Ekmek" sloganıyla hayata geçirilen fabrika, vatandaşların ekonomik, hijyenik ve sağlıklı ekmek tüketmelerini sağlamak amacıyla faaliyet gösteriyor. Fabrikada her gün el değmeden üretilen ekmekler, Halk Ekmek büfeleri aracılığıyla Antalyalılara sunuluyor. Ayrıca, Halk Ekmek tarafından üretilen ekmekler, Büyükşehir Belediyesi'ne ait işletmeler aracılığıyla doğal afetler gibi durumlarda vatandaşlara ulaştırılıyor.

Halk Ekmek büfelerinde satılan ekmek çeşitleri ve fiyatları şu şekildedir:

  • 210 gram beyaz ekmek: 4,50 TL
  • 210 gram kepekli ekmek: 9 TL
  • 300 gram köy ekmeği: 12 TL
  • 400 gram çavdarlı ekmek: 22,50 TL
  • 350 gram çok tahıllı ekmek: 22,50 TL
  • 350 gram tam buğdaylı ekmek: 22,50 TL

Bu ekmekler, Akseki, Aksu, Döşemealtı, Konyaaltı, Kepez ve Muratpaşa ilçelerinde bulunan 95 adet Halk Ekmek Büfesi'nde Antalyalılarla buluşuyor.

Vatandaşlar, uygun fiyatlar, hijyenik üretim ve lezzetli ekmekler gibi nedenlerle Halk Ekmek'i tercih ettiklerini ifade ediyor. Ayrıca, bu hizmetten memnun kalan vatandaşlar, Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkürlerini dile getiriyorlar. Örneğin, bir vatandaş olan Şirin Samurcu, Halk Ekmek'in lezzetini, uygun fiyatını ve hijyenik ortamını vurgulayarak memnuniyetini dile getiriyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Beşiktaş Bakasetas transferinde beklemeye geçti

Beşiktaş Bakasetas transferinde beklemeye geçti