Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Ekonomi AnadoluJet'ten dev ucuz bilet kampanyası: 599 TL'den başlayan fiyatlar!

AnadoluJet'ten dev ucuz bilet kampanyası: 599 TL'den başlayan fiyatlar!

AnadoluJet, Ramazan'a özel indirimli bilet kampanyasıyla yurt içi uçuşları daha erişilebilir hale getiriyor. Web sitesi, mobil uygulama ve diğer satış noktalarından kolayca bilet satın alabilirsiniz. Fırsatları kaçırmayın!

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
AnadoluJet'ten dev ucuz bilet kampanyası: 599 TL'den başlayan fiyatlar!
KAYNAK: Haber Merkezi

AnadoluJet, Ramazan ayı yaklaşırken yurt içi uçuşlar için özel bir kampanya başlattı. Diğer havayolu şirketlerine katılarak, Ramazan tatili boyunca seyahat etmek isteyenler için cazip fırsatlar sunmayı amaçlıyor. Ramazan ayı boyunca geçerli olacak bu özel kampanya, 20-21 Şubat 2024 tarihlerinde başlayacak ve 27 Şubat ile 27 Mart 2024 tarihleri arasındaki uçuşlar için geçerli olacak.

Kampanya Detayları

AnadoluJet'in başlattığı bu kampanya kapsamında satışa sunulan biletler, oldukça cazip fiyatlarla yolculara sunulacak. Kampanya dahilindeki bilet satışları, 599 TL'den başlayacak ve toplamda 130.000 koltukla sınırlı olacak. Bu kampanya, hem web sitesi hem de mobil uygulama üzerinden yapılan bilet alımlarını kapsayacak.

Fiyatlandırma Seçenekleri

Standart pakette tek yön biletler 599 TL'den başlayacakken, ExtraJet paketi için bu fiyat 749 TL olacak. KonforJet paketi ise 799 TL'den başlayacak. Aynı şekilde, çağrı merkezleri, satış ofisleri ve acenteler aracılığıyla yapılan bilet alımlarında da benzer fiyatlandırma geçerli olacak. Standart paketteki biletler 649 TL'den, ExtraJet paketi için 799 TL'den ve KonforJet paketi için 849 TL'den başlayacak.

Uçak Bileti Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Uçak bileti alırken, kampanya detaylarını ve kapsamını dikkatlice incelemek önemlidir. Yolcuların, tercih ettikleri pakete göre fiyat farklarını ve sunulan avantajları karşılaştırmaları önerilir. Ayrıca, seyahat tarihlerini ve uçuş saatlerini de dikkate alarak biletlerini zamanında satın almaları önemlidir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gazipaşa’daki Okullardan Hatay’a Yardım Eli

Gazipaşa’daki Okullardan Hatay’a Yardım Eli