Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Ekonomi ALTSO turizm sezonu öncesi istişare toplantısı düzenledi

ALTSO turizm sezonu öncesi istişare toplantısı düzenledi

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası, turizm sezonu öncesinde sektör temsilcilerini bir araya getirerek önemli konuları masaya yatırdı. Başkan Erdem'in liderliğindeki toplantıda, Alanya'nın geleceği için birlik ve işbirliği vurgusu yapıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
ALTSO turizm sezonu öncesi istişare toplantısı düzenledi
KAYNAK: İHA

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO), yaklaşan turizm sezonuna hazırlık amacıyla önemli bir istişare toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda, Alanya'nın çeşitli sektörlerinden temsilciler bir araya gelerek, önemli konuları masaya yatırdılar.

ALTSO Başkanı Erdem: "Alanya'nın Geleceği İçin Birlik Olmalıyız"

ALTSO Başkanı Eray Erdem, toplantıda yaptığı konuşmada, Alanya'nın karşılaştığı sorunların çözümü için birlikte hareket etmenin önemine vurgu yaptı. Erdem, "Alanya'nın dinamiklerini bir araya getirerek, herkesin katılımıyla sorunların üstesinden gelebiliriz. Alanya'nın gelişimi ve kalkınması için ortak bir akıl ile hareket etmeliyiz" şeklinde konuştu.

Sektör Temsilcilerinden Destek

Toplantıya katılan sektör temsilcileri, turizm başta olmak üzere tarım, inşaat ve emlak gibi alanlarda ortak hareket etme gerekliliğini vurguladılar. Siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu liderleri ve basın mensupları, bu tür toplantıların kurumlar arası iletişimi artırdığına dikkat çekerek, işbirliği çağrısında bulundular.

Başkan Erdem'e Teşekkür

Toplantının sonunda söz alan katılımcılar, ALTSO Başkanı Eray Erdem'e toplantının düzenlenmesindeki katkılarından dolayı teşekkür ederek, Alanya'nın birlik ve beraberliğine vurgu yaptılar.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Burdur'da alkollü sürücü araçları biçti!

Burdur'da alkollü sürücü araçları biçti!