Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Ekonomi ALKÜ ve ALTSO iş birliği protokolü imzaladı

ALKÜ ve ALTSO iş birliği protokolü imzaladı

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) ile Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO), kapsamlı bir iş birliği protokolüne imza attı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
ALKÜ ve ALTSO iş birliği protokolü imzaladı
KAYNAK: İHA

Protokol, ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan ve ALTSO Başkanı Eray Erdem tarafından imzalandı ve istihdam, söyleşi, toplantı, eğitim ve kişisel gelişim konularını içeriyor.

Protokol Detayları:
İstihdam ve Eğitim: Protokol, turizm programları mezunları ve öğrencilerinin turizm işletmelerinde istihdamı ile ilgili faaliyetlerin usul ve esaslarını belirliyor. Ayrıca, istihdam öncesi sektörel eğitimlere odaklanan önemli bir adım atılıyor.

Kariyer Zirvesi ve İstihdam Fuarı: Protokol kapsamında, 7-8 Mart tarihlerinde düzenlenecek olan Kariyer Zirvesi ve İstihdam Fuarı, ALKÜ, Alanya Üniversitesi ve ALTSO iş birliğiyle gerçekleştirilecek. Bu etkinlik, öğrencilerin iş dünyasıyla buluşmalarını sağlayacak önemli bir platform olacak.

A W112151 02

Rektör ve Başkan Açıklamaları:

ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan:
"ALTSO başkanımız ile iş birliği çalışmalarını yeniliyoruz. Özellikle turizm alanında önemli bir protokol imzaladık. Bu, turizm mezunu ve öğrencilerimizin istihdamı ile ilgili kritik bir adım. Protokolün devamlılığı için başkanımızın heyecanını görmek bizleri mutlu ediyor."

ALTSO Başkanı Eray Erdem:
"ALTSO olarak eğitim çalışmalarına büyük önem veriyoruz. ALKÜ ve Alanya Üniversitesi ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği, her geçen gün daha da güçleniyor. Kariyer Zirvesi ve İstihdam Fuarı ile diplomasını alan öğrencilerin iş bulma süreçlerine destek olacağız."

Kariyer Merkezi ve Öğrencilere Destek:
Protokol kapsamında, ALKÜ Kariyer Merkezi de öğrencilere destek olacak. Mezun veya öğrenime devam eden öğrenciler, ALTSO üyesi turizm işletmeleri ile daha etkin bir iletişim kurabilecekler. Kariyer Merkezi, öğrencilerin istihdam süreçlerinde koordinasyon rolünü üstlenecek.

Her iki kurum da protokol kapsamında turizm sektörünün deneyimli isimlerini öğrencilerle buluşturacak etkinlikler düzenleyerek mesleki gelişimlerine katkı sağlayacak. İmzalanan protokolün, Alanya ve gençler için olumlu sonuçlar doğurması bekleniyor. ALKÜ Rektörleri ve ALTSO Başkanına, verdikleri desteklerden dolayı teşekkür edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Beşiktaş Kasımpaşa maçının hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor

Beşiktaş Kasımpaşa maçının hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor