Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Ekonomi ADD'den Lozan Yarışması

ADD'den Lozan Yarışması

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD)Lozan Antlaşması'nın 89. Yılı nedeniyle "Lozan Antlaşması'nın kazanımları ne olmuştur? Bugün bu kazanımların neresindeyiz?" konulu ödüllü bir makale yarışması düzenledi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
ADD'den Lozan Yarışması

Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Merkezi'nden yarışmayla ilgili yapılan duyuru şu şekilde:

 
"Lozan Antlaşmasının 89. Yılı nedeniyle, Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından ödüllü bir makale yarışması düzenlenmiştir. Makaleler: 'Lozan Antlaşmasının kazanımları ne olmuştur? Bugün bu kazanımların neresindeyiz?' konulu, (12 punto ve tek satır aralığında) üç A4 sayfasını geçmeyecek şekilde, 18 Temmuz 2012 tarihine kadar, şahsen, posta, faks veya elektronik posta yolu ile özgeçmişleri de eklenerek Genel Merkezimize ulaştırılacaktır.
 
Bu tarihten sonra ulaşan yazılar değerlendirmeye alınmayacaktır.
 
Makaleler, Bilim Danışma Kurulu içinden konunun uzmanlarından oluşturulan seçici kurul tarafından değerlendirilecek, sonuçlar 24 Temmuz 2012 günü açıklanacak, ödüller, 29 Ekim - 10 Kasım (Cumhuriyet ve Atatürk) Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenecek ödül töreninde sahiplerine verilecektir. Dereceye giren makaleler ayrıca web sitemizde yayımlanacak ve kitaplaştırılacaktır.''
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ALDAŞ'ta bir ilk

ALDAŞ'ta bir ilk