Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Ekonomi Adana'da Berberler Yoğunluğun Çaresini Numaralandırma Sisteminde Buldu

Adana'da Berberler Yoğunluğun Çaresini Numaralandırma Sisteminde Buldu

Adana'da berberler, Ramazan Bayramı öncesinde sıra numarasıyla yoğun bir mesai harcıyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana'da Berberler Yoğunluğun Çaresini Numaralandırma Sisteminde Buldu
KAYNAK: İHA

Ramazan Bayramı öncesinde Adana'da berberlerde yoğunluk doruk noktasına ulaştı. Erkekler, bayram öncesi tıraş olmak için berber ve kuaförlere akın etti. Randevu alınmasına rağmen vatandaşlar, yine de uzun kuyruklarda beklemek zorunda kaldılar. Sabah 07.00'de dükkanlarını açan berberlerin bayram namazına kadar kesintisiz çalışacakları öğrenildi.

"Çözümü Numaralandırma Sisteminde Bulduk"

Adanalı berber Ercan Ocaklı, yoğunluğa çözüm olarak banka gibi sıra numarası dağıtarak bulduklarını belirtti. Ocaklı, "Bayram sabahına kadar çalışmaya devam edeceğiz. Bayram günü de hizmet vermeye açık olacağız. Şu anda en son 89 numarayı verdik ve geceye kadar yoğunluğun devam edeceğini öngörüyoruz. Hatta dün gece saat 03.00 - 04.00 arasında telefonumda 20 cevapsız arama vardı, yetişmekte zorlanıyoruz. Kuaförlük sektöründe bu tarz yoğunluklar sıkça yaşanıyor. Vatandaşlarımız genellikle tıraşlarını son güne bıraktıkları için böyle bir yoğunluk oluşuyor. Bizler de bu sorunu numaralandırma sistemiyle çözdük. Bu şekilde en azından sıra karışmıyor. Vatandaşlar sıra numarasını öğrenerek gelip tıraşlarını yaptırıyorlar" dedi.

Sezgin Tok isimli vatandaş, aldığı 89 numaralı sıranın uzunluğuna rağmen sabırla bekleyeceğini belirtti. Tok, "İşimiz nedeniyle tıraşımızı son güne bıraktık. Sıranın bize gelmesi 2-3 saati bulabilir ancak bu durumda beklemeye razıyız" şeklinde konuştu.

Ramazan Aras adlı bir diğer vatandaş ise, "70 numaralı sıra için bir saat kadar bekledim. Şimdi tıraş olmaya başladım. Kendi işlerimi bitiremediğim için tıraşımı son güne bırakmak zorunda kaldım" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da gece kulübüne silahlı saldırı: 10 kişi gözaltına alındı

Antalya'da gece kulübüne silahlı saldırı: 10 kişi gözaltına alındı