Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Eğitim TOBB Fen Lisesi öğrencileri SANKO Üniversitesi'ni ziyaret etti!

TOBB Fen Lisesi öğrencileri SANKO Üniversitesi'ni ziyaret etti!

Gaziantep TOBB Fen Lisesi'nin 12. sınıf öğrencileri, SANKO Üniversitesi'ni ziyaret etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
TOBB Fen Lisesi öğrencileri SANKO Üniversitesi'ni ziyaret etti!
KAYNAK: İHA

Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Öğretmenleri Hasan Taş ve Merve Kılyar eşliğinde gerçekleşen ziyarette, öğrencilere üniversitenin eğitim imkanları ve sunduğu imkanlar hakkında detaylı bilgiler verildi.

SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Biyokimya Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Eyüp İlker Saygılı, öğrencilere tıp eğitimiyle ilgili önemli bilgiler paylaştı. Hekimliğin büyük bir özveri ve sabır gerektiren kutsal bir meslek olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Saygılı, öğrencilere özgüvenli, sorumluluk sahibi, bilgili ve bilinçli hekimler yetiştirmeyi amaçladıklarını ifade etti.

SANKO Üniversitesi'nin laboratuvar olanaklarına da değinen Prof. Dr. Saygılı, güncel teknolojiyle donatılmış sınıf, mesleki beceri, anatomi, ve multidisiplin laboratuvarları ile simülasyon laboratuvarlarının öğrencilere pratik bilgiler kazandırmak adına önemli bir rol oynadığını belirtti. Ayrıca öğrencilere üniversitenin klinik uygulama alanları, meslek istihdam imkanları ve akademik kadro hakkında detaylı bilgiler aktarıldı.

Ziyaret kapsamında öğrencilere üniversitenin sosyal olanakları, yemekhane, kütüphane ve laboratuvarları da gezdirilerek burs imkanları ve öğrenci kulüpleri hakkında bilgiler verildi. Ziyaret, öğrencilerin üniversite olanakları hakkında detaylı bilgi sahibi olmaları ve fotoğraf çekimiyle sona erdi.AW072990_02

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Milli Eğitim Müdürü Dr. Emre Çalışkan'dan ara tatil mesajı!

Milli Eğitim Müdürü Dr. Emre Çalışkan'dan ara tatil mesajı!