Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Eğitim Okullarda ikinci ara tatil başlıyor

Okullarda ikinci ara tatil başlıyor

Okullarda ikinci ara tatil başlıyor. Yaklaşık 20 milyon öğrenci hem dinlenme fırsatı bulacak hem de bayram heyecanını yaşayacak.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okullarda ikinci ara tatil başlıyor
KAYNAK: Haber Merkezi

Bugün itibarıyla okullarda ikinci ara tatil dönemi başlıyor. Türkiye genelinde yaklaşık 20 milyon öğrenci, bir ara tatil dönemine daha girmenin heyecanını yaşıyor. Bu tatil, hem öğrenciler için bir dinlenme fırsatı sunacak hem de yaklaşan bayramın coşkusunu yaşamalarına olanak sağlayacak.

Döneme Ara Veriliyor

2023-2024 eğitim öğretim yılının ikinci döneminin ara tatili, bugün itibarıyla başlıyor. Öğrenciler, yoğun ders temposundan biraz olsun uzaklaşarak dinlenme ve eğlenceye zaman ayırma şansı bulacaklar. İlk dönemin ardından gelen bu kısa ara, öğrencilerin yeni bir enerjiyle derslere dönmelerine olanak tanıyacak.

Öğrenciler Tatilin Keyfini Çıkaracak

Okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim kademelerindeki milyonlarca öğrenci, bu ara tatil dönemini aileleriyle birlikte geçirerek keyifli zamanlar geçirecekler. Tatilin son günlerinde ise yaklaşan dönemin hazırlıklarına başlayacaklar.

Derslere 15 Nisan'da Devam Edilecek

Ara tatilin ardından öğrenciler, dinlenmiş ve enerjilerini toplamış bir şekilde 15 Nisan'da ders başı yapacaklar. Bu tarihte, ikinci dönemin başlangıcıyla birlikte derslerine kaldıkları yerden devam edecekler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adalar için kapıda vize uygulaması başladı

Adalar için kapıda vize uygulaması başladı