Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Eğitim Mersinli Yavuz Selim Uysal LGS'de Türkiye Birincisi

Mersinli Yavuz Selim Uysal LGS'de Türkiye Birincisi

LGS sonuçları açıklandı. Mersin Yenişehir Anadolu İmam Hatip Ortaokulu'ndan Yavuz Selim Uysal, LGS şampiyonu oldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mersinli Yavuz Selim Uysal LGS'de Türkiye Birincisi
KAYNAK: İHA

Mersin Yenişehir Anadolu İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Yavuz Selim Uysal, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında 500 tam puan alarak Türkiye birincisi oldu ve büyük bir başarıya imza attı.

LGS Sonuçları Açıklandı

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), ortaokul 8. sınıf öğrencileri için düzenlenen Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav sonuçlarını açıkladı. 1 milyon 38 bin 192 öğrencinin katıldığı sınav sonuçları, bakanlığın internet sitesinde erişime açıldı.

Mersin'den Büyük Başarı

Açıklanan sonuçlara göre, Mersin Yenişehir Anadolu İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Yavuz Selim Uysal, 500 tam puan alarak Türkiye birinciliği elde etti. Bu büyük başarı, hem okulda hem de Mersin genelinde büyük takdir topladı.

Mersinli Yavuz Selim Uysal Lgs'de Türkiye Birincisi 2

Okul Müdüründen Tebrik

Okul Müdürü Fatin Rüştü Tuncer, Yavuz Selim Uysal'ın başarısını kutlayarak, 'Bu başarı, sadece okulumuz için değil, Mersin için de büyük bir gurur kaynağı. Bu başarının diğer öğrencilere ilham vereceğine inanıyorum. Öğrencimizin bundan sonraki eğitim hayatında da aynı başarıyı sürdüreceğine eminim' dedi.

Yavuz Selim Uysal Kimdir?

Yavuz Selim Uysal, Mersin Yenişehir Anadolu İmam Hatip Ortaokulu'nda eğitim gören başarılı bir öğrenci olarak dikkat çekiyor. Disiplinli çalışma ve azmiyle LGS'de elde ettiği 500 tam puan, onu Türkiye birinciliğine taşıdı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sivasspor Kaptanı Hakan Arslan 11 Yıl Sonra Takımdan Ayrıldı

Sivasspor Kaptanı Hakan Arslan 11 Yıl Sonra Takımdan Ayrıldı