Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Eğitim Mersin Üniversitesi Yemekhanesinde Yeni Dönem: Öğrencilerin Seçtiği Yemekler Menüde!

Mersin Üniversitesi Yemekhanesinde Yeni Dönem: Öğrencilerin Seçtiği Yemekler Menüde!

Mersin Üniversitesi, öğrenci ve personelin tercihlerine dayalı olarak yenilikçi bir yemekhane hizmeti sunuyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mersin Üniversitesi Yemekhanesinde Yeni Dönem: Öğrencilerin Seçtiği Yemekler Menüde!
KAYNAK: İHA

Mersin Üniversitesi (MEÜ), 'yemek bizden, menü seçimi sizden' slogaıyla başlattığı proje kapsamında, yemekhanede sunulan menülerde öğrencilerin tercih ettiği yemekler artık yer alıyor. Rektör Prof. Dr. Erol Yaşar liderliğindeki bu projeyle birlikte, öğrenciler ve personel tarafından belirlenen menülerin yemek listesine eklenmesi sağlanıyor.

A W146958 01

Yemek Seçimi Katılımcılar Tarafından Belirleniyor

Yapılan oylama sonucunda, öğrencilerin en çok tercih ettiği menüler arasında tavuk, kısır, çorba ve sütlaç bulunuyor. Bu menüler artık günlük yemek listesinde yer alıyor. MEÜ Rektörü Prof. Dr. Erol Yaşar, proje kapsamında öğrencilerle bir araya gelerek yemek yedi ve bu süreçte 14 TL olan yemek ücretinin değişmeyeceğini açıkladı.

A W146958 02

Yemek Kapasitesinde Artış ve Fiyat Politikası

Prof. Dr. Yaşar, projenin başlangıcından bu yana yemek kapasitesinde önemli bir artış yaşandığını belirtti. İlk aşamada bin kişilik kapasiteyle başlayan hizmet, şu an 5 bin öğrenci ve bin personel için toplamda 6 bin kişiye ulaşmış durumda. Rektör, kaliteli ve uygun fiyatlı hizmetin sürdürülmesi için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade etti.

A W146958 03

Öğrenci Memnuniyeti ve Ek Hizmetler

Öğrencilerin projeden memnun kaldığını dile getiren Prof. Dr. Yaşar, özellikle doymayan öğrencilere ücretsiz ek yemek hizmeti sunduklarını belirtti. Bu uygulamanın öğrencilerin mutluluğunu artırdığını vurgulayan Yaşar, üniversite olarak öğrencilerin memnuniyetini ön planda tuttuklarını söyledi.

Öğrenci Görüşleri

Gazetecilik Bölümü 4. sınıf öğrencilerinden Ekin Kırarslan, öğrencilerin seçtiği yemeklerin menüde yer almasından memnuniyet duyduklarını ve uygun fiyatlı yemeklerle daha ekonomik bir seçenek sunduğunu belirtti. Öğrencilerden Ömer Dağ ise fiyatların uygunluğundan ve hizmetin devamlılığından memnuniyetlerini dile getirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İstihdam ve ücret endeksleri 2023 yılında arttı

İstihdam ve ücret endeksleri 2023 yılında arttı