Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Eğitim MATSO ve TOBB'den temel eğitim hamlesi

MATSO ve TOBB'den temel eğitim hamlesi

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO), Türkiye Odalar ve Borsalar (TOBB) işbirliği ile Manavgat’a 12 derslikli modern bir Anaokulu kazandırıyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MATSO ve TOBB'den temel eğitim hamlesi
KAYNAK: MATSO/Bülten

MATSO’dan alınan bilgiye göre, TOBB ve MATSO işbirliği ile Manavgat’a kazandırılacak 12 derslikli modern Anaokulunun inşaatına devam ediliyor. MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör, Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri ile birlikte TOBB- MATSO işbirliği ile ilçeye kazandırılacak Milli Egemenlik Mahallesi’nde inşasına devam edilen Anaokulu inşaat alanını ziyaret ederek çalışmalarını yerinde inceledi.20230920_0013 Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerine Anaokulu ile ilgili bilgiler verdi. MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör, MATSO olarak yaptıkları girişimciler ile okulun TOBB- MATSO işbirliği ile ilçeye kazandırılacağını söyledi. TOBB ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan 154 ilçeye 154 okul projesi kapsamında olduğunu söyleyen Başkan Güngör, “ TOBB Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun desteğiyle kentimiz eğitim-öğretimine önemli bir yatırımın yapılmasından dolayı mutluyuz. Eğitime yapılan yatırım, geleceğe yapılan en büyük yatırımdır. MATSO olarak çocuklarımızın eğitimi için elimizi taşın altına koymaya devam ediyoruz. Manavgat’ımıza hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

20230920_0011

HİSARCIKLIOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİ

TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu'nun Manavgat iş dünyası olarak her konuda kendilerine destek olduğunu kaydeden Başkan Güngör, “Manavgat’ımıza bu okulumuzun kazandırılmasında büyük emekleri olan TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu'na Manavgat İş Dünyası adına şükranlarımı sunuyorum” dedi. MATSO olarak kuruldukları günden bugüne eğitim ve öğretime katkı sağladıklarını ve sağlamaya devam ettiklerini kaydeden Başkan Güngör, “Bir sivil toplum kuruluşu olarak Manavgat’ta eğitim ve öğretime en çok katkı sağlayan kurumuz. Şehrimize bu güne kadar Anaokulu, MATSO Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi ve Manavgat Üniversitesinin temel taşı MATSO Turizm Fakültesini kazandırdık. Saymış olduğum bu okulların binalarını tamamlayarak bağışladık. Şu anda da 12 derslikli olan ikinci Anaokulunu kazandırıyoruz” diye konuştu.20230920_0012

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TÜREL GİTTİ ALTIN PORTAKAL'A DESTEK BİTTİ!

TÜREL GİTTİ ALTIN PORTAKAL'A DESTEK BİTTİ!