Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Eğitim LGS'de tam puan alan öğrencilere burs verilecek

LGS'de tam puan alan öğrencilere burs verilecek

İstanbul Valisi Davut Gül, Liselere Geçiş Sistemi'nde () 500 tam puan alan 388 öğrenciye aylık 3'er bin lira burs vereceğini duyurdu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
LGS'de tam puan alan öğrencilere burs verilecek
KAYNAK: Haber Merkezi

İstanbul Valisi Davut Gül, Liselere Geçiş Sistemi'nde (LGS) 500 tam puan alan 388 öğrenciye aylık 3'er bin lira burs verileceğini duyurdu. Vali Gül, bu önemli duyuruyu Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ile İstanbul'da düzenlenen bir programa katılarak yaptı.

Öncelik Dezavantajlı ve Başarılı Çocuklarda

Vali Gül, yaptığı konuşmada dezavantajlı, özel yetenekli ve başarılı çocukların önceliklerinin olduğunu vurgulayarak, İstanbul'da 500 tam puan alan 388 öğrencinin hazırlıkta ve 9. sınıfta eğitimlerine devam ettiğini belirtti.

Burs Miktarı ve Dağıtımı

Vali Gül, İstanbul'da 500 tam puan alan ve eğitim gören 388 öğrenciye burs vereceklerini duyurdu. Her ay düzenli olarak öğrencilere 3'er bin lira burs verileceğini ifade eden Vali Gül, ilk etapta 6 bin lira yatırılacağını açıkladı. Ayrıca, şubat ayında 2 aylık bursun verileceğini ve bu şekilde ay sonunda öğrencilerin hesaplarına 6 bin liranın yatırılacağını belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya Emniyeti'nden Kaçamadılar! NARKOTİM’den Operasyon

Antalya Emniyeti'nden Kaçamadılar! NARKOTİM’den Operasyon