Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Eğitim KPSS Önlisans sınav yerleri ne zaman açıklanacak?

KPSS Önlisans sınav yerleri ne zaman açıklanacak?

KPSS Önlisans sınavına kısa bir süre kala, adaylar sınav giriş yerlerinin ne zaman açıklanacağını merak ediyor. İşte sınav yerlerinin açıklanacağı tarih ve sorgulama bilgileri.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KPSS Önlisans sınav yerleri ne zaman açıklanacak?
KAYNAK: Haber Merkezi

KPSS 2024 Önlisans sınavına geri sayım başladı. Adaylar, sınavın yapılacağı tarih yaklaşırken sınav giriş yerlerinin açıklanmasını dört gözle bekliyor. 2024 KPSS Önlisans sınavı, 1 Eylül 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. Bu nedenle, sınav giriş belgeleri ve yerlerinin açıklanma tarihi hakkında bilgiler oldukça önemli hale geldi.

KPSS Sınav Yerleri Ne Zaman Açıklanacak?

KPSS Önlisans sınav giriş belgeleri henüz ÖSYM tarafından açıklanmadı. Ancak, genellikle sınavdan 10 gün önce adaylara duyurulması beklenen bu belgelerin Ağustos ayının son haftasında erişime açılması planlanıyor. Dolayısıyla, KPSS sınav yerlerinin Ağustos 2024'ün son günlerinde açıklanması öngörülüyor.

KPSS Sınav Giriş Yerleri Nasıl Sorgulanır?

KPSS sınav yerlerini öğrenmek isteyen adaylar, ÖSYM'nin Aday İşlemleri Sistemi (AİS) üzerinden sorgulama yapabilirler. Sınav giriş belgelerine ulaşmak için adaylar, https://ais.osym.gov.tr/ adresini kullanarak gerekli bilgilere erişim sağlayabilirler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bitlis'te meteor yağmuru görsel şölen sundu

Bitlis'te meteor yağmuru görsel şölen sundu