Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Eğitim Karakaş’a tenzil-i rütbe 

Karakaş’a tenzil-i rütbe 

Antalya Milli Eğitim Müdür Yardımcısı olduğu dönemde mezunu olduğu ve uzun dönem müdürlük yaptığı Antalya Lisesi’ndeki müze açılışına katılan Mehmet Karakaş’ın 4 Temmuz’daki açılıştan kısa bir kısa bir süre sonra araştırmacı kadrosuna alındığı öğrenildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Karakaş’a tenzil-i rütbe 

Antalya’nın sevilen eğitimcisi, Antalya Lisesi mezunu olan ve okulunda uzun dönem müdürlük yapan, Antalya Lisesi Mezunlar Vakfı Kurucusu Mehmet Karakaş’ın Antalya Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevinden el çektirilip araştırmacı kadrosuna alındığı öğrenildi. İddiaya göre ALİV öncülüğünde yürütülen Antalya Lisesi’nin müze olarak kullanılan tarihi binasının Olgunlaşma Enstitüsü’ne tahsisinin iptaline ilişkin mücadele nedeniyle bu görev değişikliği yapıldı.

YENİ MÜDÜR YARDIMCISI KADEM’Lİ

MukaddesBirşen

Mehmet Karakaş’ın 2023 yılı Nisan ayında emekli olacağı öğrenilirken, emekliliğine kısa süre kala yapılan bu adım başarılı bürokrat Karakaş’ın cezalandırılması olarak yorumlandı. Milli Eğitim Müdürlüğü’nün çok sayıda başarılı projesine imza atan Karakaş’ın yerine AKP’ye yakınlığıyla bilinen Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) üyesi olduğu söylenen Mukaddes Birşen’in görevlendirildiği öğrenildi.

Songül BAŞKAYA

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
BU ESERLER GÖRÜLMEYE DEĞER

BU ESERLER GÖRÜLMEYE DEĞER