Yeni Karaman Kurs Merkezi'nde gerçekleştirilen atölye çalışmalarına katılan kursiyerler, aşçılık ve pastacılık alanında yeni beceriler kazandılar.AW074237_01 Yenilenen mutfakta gerçekleştirilen atölyelerde, Pratik Pizza Yapımı, Gaziantep Mutfağı, Taze Makarna Yapımı, Bursa Mutfağı, Suşi Yapımı, Zeytinyağlılar ve Mezeler gibi konulara odaklanıldı.AW074237_02 Pastacılık sınıfında ise Yaş Pasta Yapımı, Sütlü Tatlılar, Fransız Tatlıları, Çikolata Butiği ve Popüler Kurabiyeler konularında eğitimler düzenlendi.AW074237_03 BUSMEK, bu atölye çalışmalarıyla toplumun çeşitli kesimlerine yönelik eğitim hizmetlerine devam ediyor.AW074237_04

Kaynak: İHA