Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Eğitim Başkan Aktaş liselilere öyle öğütler verdi ki!

Başkan Aktaş liselilere öyle öğütler verdi ki!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, eğitim gören gençlerle buluşarak deneyimlerini paylaştı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Başkan Aktaş liselilere öyle öğütler verdi ki!
KAYNAK: İHA

Başkan Aktaş, yoğun programına rağmen her hafta farklı bir eğitim kurumunu ziyaret ediyor. Bu kez ziyaret edilen okul Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu. Okulun konferans salonunda öğrencilerle buluşan Başkan Aktaş, hayata dair tecrübelerini gençlerle paylaştı.

Aktaş, hayalleri ve hedeflerinden taviz vermeyenlerin hedeflerine mutlaka ulaşabileceğini vurguladı. Özellikle lise son sınıfa gelen ve üniversite yıllarına başlayan gençlerin gelecek kaygısı taşıdığını belirten Aktaş, kendi gençlik yıllarında da aynı kaygıları yaşadığını söyledi. Gençlere, çalışkan olmaları, üretkenliklerini artırmaları, daha büyük düşünmeleri ve vizyonlarını genişletmeleri gerektiğini ifade etti.

Başkan Aktaş, gençlerin gelecekte iş dünyasının içinde yer alacaklarını ve bu nedenle hızlı koşmak, icraat yapmak ve büyük düşünmek zorunda olduklarını vurguladı. Ülkenin her mesleğe ihtiyacı olduğunu belirten Aktaş, gençlere kendi hayallerini ve hedeflerini belirlemelerini tavsiye etti.

Ayrıca, gençlere belediyenin sunduğu hizmetlerden yararlanmalarını ve gençlik kulüplerine katılmalarını önerdi. Ziyaret sırasında Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ahmet Alireisoğlu ve okul müdürü Ömer Pınarlı da Başkan Aktaş'a çiçek takdim etti.

AW061555_01AW061555_04AW061555_06

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Kacır'dan gelecek yıl için 10 milyar dolar ihracat müjdesi

Bakan Kacır'dan gelecek yıl için 10 milyar dolar ihracat müjdesi