Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Eğitim Ara tatilde kütüphanelere büyük ilgi!

Ara tatilde kütüphanelere büyük ilgi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Hilvan ve Bozova ilçelerine kazandırdığı kütüphaneler, ara tatilde gençlerin büyük ilgisini çekiyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ara tatilde kütüphanelere büyük ilgi!
KAYNAK: İHA

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanlığı Kütüphaneler Şube Müdürlüğü'ne bağlı kütüphaneler, öğrencilere huzurlu ve güvenli bir ortamda ders çalışma imkanı sunarken, gençler de bu fırsatı değerlendiriyor.

Ara tatilin başlamasıyla birlikte, kütüphanelerde yoğunluk yaşanmaya başladı. Şanlıurfa gençliği, özellikle kütüphaneleri özel dershaneleri aratmayacak bir şekilde kullanıyor. Gençler, kütüphanelerde hem ders çalışma hem de çeşitli kitapları okuma fırsatı buluyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin bu alanlara sağladığı her türlü kitap ve kaynak imkanı, öğrencilerin vazgeçilmez ders çalışma ve kitap okuma alanı olmalarına katkı sağlıyor.

Hilvan ve Bozova ilçelerinde bulunan kütüphanelere gelen gençler, ara tatillerini verimli bir şekilde değerlendiriyor. Kütüphaneler, gençlere sadece kitap okuma değil, aynı zamanda sosyal ve kültürel faaliyetlere katılma imkanı da sunarak öğrencilerin gelişimine katkıda bulunuyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, gençlerin eğitim ve kültürel gelişimine yönelik attığı adımlarla dikkat çekiyor.AW079734_02AW079734_04AW079734_03

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Galatasaray Corendon Alanyaspor maçına hazırlanıyor

Galatasaray Corendon Alanyaspor maçına hazırlanıyor