Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Eğitim AOSB anaokulu için protokol imzalandı!

AOSB anaokulu için protokol imzalandı!

Adana Organize Sanayi Bölgesi (AOSB), eğitim alanındaki projelerine bir yenisini ekleyerek Anaokulu Projesi'ni hayata geçirme kararı aldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
AOSB anaokulu için protokol imzalandı!
KAYNAK: İHA

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger ile AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü, bu önemli projenin protokolünü imzalayarak anlaşmayı resmi hale getirdi. Bu kapsamda, bölgeye hizmet verecek modern mimarideki anaokulu, Adana'nın eğitim altyapısına önemli bir katkı sağlayacak.

Vali Köşger, imza töreninde yaptığı konuşmada, okul öncesi eğitimin çocuklara tecrübe kazandırdığını ve ilköğretim başarısına olumlu etkileri olduğunu vurguladı. Ayrıca, eğitim yatırımlarının kent kalkınmasındaki rolüne dikkat çekti ve projede emeği geçenlere teşekkür etti.

AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü ise okulun 200 öğrenci kapasiteli olacağını belirterek, modern ve donanımlı bir eğitim tesisi kurma hedefinde olduklarını ifade etti. Projede yer alacak özel ders atölyeleri, oyun alanları ve diğer sosyal alanlarla öğrencilere kaliteli bir eğitim ortamı sağlamayı amaçlıyorlar.

Anaokulu binası, açık hava avlusu ve kapalı oyun alanlarıyla öğrencilere keyifli bir eğitim ortamı sunacak. Ayrıca, saha düzenlemesi ve çevre duvarı da AOSB tarafından yapılacak, ardından kullanma hakkı İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne devredilecek.

İmza törenine, Vali Köşger ve AOSB Başkanı Sütcü'nün yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke ve AOSB Bölge Müdürü Ersin Akpınar da katıldı.AW080166_03AW080166_02

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Van'da göçmen kaçakçılığı yapan organizatör tutuklandı

Van'da göçmen kaçakçılığı yapan organizatör tutuklandı