Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Eğitim Antalya Kitap Fuarı'nda heyecan dorukta! Başkan Böcek ve yazarlar ilk gün imza gününde

Antalya Kitap Fuarı'nda heyecan dorukta! Başkan Böcek ve yazarlar ilk gün imza gününde

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından 13'üncü kez düzenlenen Antalya Kitap Fuarı, Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi'nde kapılarını kitapseverlere açtı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya Kitap Fuarı'nda heyecan dorukta! Başkan Böcek ve yazarlar ilk gün imza gününde
KAYNAK: Antalya Büyükşehir Belediyesi / Bülten

Fuarın ilk günü, Antalyalılar tarafından büyük bir heyecan ve ilgiyle karşılandı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, fuarın açılış gününde ziyaretçilerle bir araya gelerek kitaplarını imzaladı. Aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkan Vekili Ali Mahir Başarır da Büyükşehir Belediyesi standında kitaplarını imzalayarak, vatandaşlarla sohbet etti.

kitap fuarı birinci gün heyyecanı (9)

Teşekkür Plaketi Başkan Böcek'ten

Başkan Muhittin Böcek, fuarda Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği (UCİM) Genel Başkanı Saadet Özkan ve Genel Başkan Yardımcısı Yücel Ceylan'a fuara katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti. Ardından UCİM Başkanı Saadet Özkan, "Çocuk İhmal ve İstismarından Sahadan Gözlemler" konulu bir söyleşi gerçekleştirdi.

Yazarlar Okurlarıyla Buluştu

Antalya Kitap Fuarı'nın ilk gününde yazarlar Feyza Altun, Fatih Tuncay, Cenk Yüksel, Murat Kaplan ve Ahmet Hür, hayranlarına kitaplarını imzaladı. Yazar Feyza Altun, sevenleriyle bir söyleşide bir araya gelerek sosyal medyanın hayatımız üzerindeki etkisi hakkında önemli tavsiyelerde bulundu. "Sosyal medyaya o kadar takılmayın ve hayatınızı etkilemesine izin vermeyin, gerçek değil" diyen Altun, aynı zamanda kadınlar için esnek çalışma modeli konusundaki düşüncelerini paylaştı. İzleyenlerin sorularını da yanıtlayan yazar, fuarın atmosferinde keyifli anlar yaşattı.

Antalya Kitap Fuarı'nın ilk günü, kitapseverlerin, yazarların ve kültür sanat severlerin bir araya gelerek edebiyatın zengin dünyasında buluştuğu bir etkinlik olarak kayda geçti.

kitap fuarı birinci gün heyyecanı (11)kitap fuarı birinci gün heyyecanı (9)kitap fuarı birinci gün heyyecanı (8)kitap fuarı birinci gün heyyecanı (7)kitap fuarı birinci gün heyyecanı (3)sibergözkitap fuarı birinci gün heyyecanı (1)

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
10 ilde SİBERGÖZ Operasyonu yapıldı: 52 kişi gözaltına alındı

10 ilde SİBERGÖZ Operasyonu yapıldı: 52 kişi gözaltına alındı