Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Eğitim Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden okula destek

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden okula destek

Antalya Büyükşehir Belediyesi, merkeze uzak okulların spor alt yapısını güçlendirmek için desteklerini sürdürüyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden okula destek

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kırsal bölgelerde okuyan öğrencilerin spor malzemeleri ihtiyacını karşılamak için desteklerini sürdürüyor. Bu kapsamda Serik Dikmen İlkokulu'na futbol, basketbol, voleybol, hentbol topu, badminton topu ve raketi, masa tenisi topu, filesi, raketi ile satranç takımları ve formaların yer aldığı malzemeler hediye edildi.

Spor malzemesi dağıtımına eşlik eden Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri Dairesi Başkanı Nurettin Tonguç, "Başkanımız spora çok önem veriyor. Kırsal bölgelerde okuyan öğrencilerimizin spor malzemelerini tedarik etmeye çalışıyoruz. Bugün de ihtiyaç dahilinde Serik Dikmen İlkokulu ve Ortaokulu'ndayız. Çocuklarımızla bir araya gelerek talepleri teslim ettik. Onların sevinci bizi çok mutlu etti. Öğrencilerimizi spora teşvik etmeye devam edeceğiz" dedi.

Serik Dikmen İlkokulu-Ortaokulu Müdür Yardımcısı Muhammer Bozdoğan ise, "Büyükşehir Belediyemiz tarafından gönderilen malzemeler okulumuzda spor bilincini arttırmada önemli bir rol oynayacak. Çocuklarımızın bugün spor malzemelerine kavuştu ve çok mutlu oldular. Emeği geçenlere şahsım ve okulum adına çok teşekkür ediyorum" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya Vali'si Şahin'den destek mesajı

Antalya Vali'si Şahin'den destek mesajı