Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Eğitim ALKÜ Erasmus Projeleri başarıyla tamamlandı

ALKÜ Erasmus Projeleri başarıyla tamamlandı

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ), Erasmus projelerindeki başarısını 2021 yılında ayrılan bütçeyi tamamıyla kullanarak kanıtladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
ALKÜ Erasmus Projeleri başarıyla tamamlandı
KAYNAK: İHA

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ), akademik başarısını artırmanın yanı sıra öğrenci ve personel değişim programlarını içeren projelerle de her yıl başarıya imza atıyor. Dış İlişkiler Genel Koordinatörlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, ALKÜ Erasmus Koordinatörlüğü 2021 yılı projeleri için ayrılan 102 bin 400 avroluk bütçeyi başarılı bir şekilde kullanarak projelerindeki başarısını ortaya koydu.

'2021 Projesi Başarıyla Tamamlandı'

Erasmus projelerine ayrılan kaynakların etkili bir şekilde kullanılması ve proje başarısının takibi, ulusal düzeyde de takdirle karşılanıyor. ALKÜ, Türkiye'deki diğer yükseköğretim kurumları arasında Erasmus projelerindeki bütçeyi en etkin şekilde kullanan ve hiçbir hibe iadesi yapmayan ender kurumlardan biri olarak öne çıkıyor. ALKÜ Erasmus Koordinatörü Öğr. Gör. Gülsiye Bıçak, 2021 proje yılında öğrenci ve personel hareketliliği olmak üzere toplamda 81 hareketlilik gerçekleştirildiğini ve 26 farklı ülkeyle değişimlerin yaşandığını belirtti. Bıçak, 102 bin 400 avroluk bütçenin tamamının başarılı bir şekilde kullanıldığını vurgulayarak, başarıda emeği geçenlere teşekkür etti.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi

'Öğrencilere Yurt Dışı Eğitim İmkânları Genişliyor'

ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan, üniversitenin Erasmus, Farabi, Mevlana, Orhun, ve Free Mover gibi projelere özel bir ilgi gösterdiğini belirtti. Türkdoğan, bu projelerin artarak devam edeceğini ve öğrencilere yurt dışı eğitim imkânlarının genişletileceğini ifade etti. Alanya'nın turizm, sağlık ve spor alanlarında önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayan Türkdoğan, öğrencilere yönelik projelerin takibini yaparak yeni projelerle eğitim imkânlarını artırmaya devam edeceklerini belirtti. Türkdoğan, ALKÜ'nün Erasmus projelerindeki başarısının bir göstergesi olarak, 2017'den bu yana bütçelerin tamamının kullanıldığını ve bu başarının devam edeceğini dile getirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kemer Belediyesi Moskova Dalış Fuarı'nda Kemer'i tanıttı

Kemer Belediyesi Moskova Dalış Fuarı'nda Kemer'i tanıttı