Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Eğitim Akdeniz Üniversitesi Rektörü Özkan podcast konuğu

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Özkan podcast konuğu

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Ezber Bozan Genç Dino isimli podcast yayınına konuk oldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Akdeniz Üniversitesi Rektörü Özkan podcast konuğu
KAYNAK: Haber Merkezi

Rektör Özkan: "Hedefimiz Akdeniz Üniversitesi'nin bayrağını daha yukarı taşımak"

Konuşmasına başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirme temennileriyle başlayan Rektör Özkan, yeni eğitim öğretim yılı için heyecanlı olduklarını, kampüslerin ruhunu öğrencilerin verdiğini, öğrencilerin kampüse geldiğinde onların enerjisinin, kahkahasının kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi. Temel hedeflerinin Akdeniz Üniversitesinin bayrağını daha yukarı taşımak olduğunu belirten Rektör Özkan, Akdeniz Üniversitesinin üniversitelerin küresel sıralamasında (THE) 1200-1500 sıralarındayken 1000 bandına yükseldiklerini bundan sonraki hedeflerinin öncelikle ilk 1000'e sonra 500'e yükselmek olduğunu ifade etti.

Meme Kanseri Farkındalık Ayı'na dikkat

Meme Kanseri Farkındalık Ayına da dikkat çeken Rektör Özkan, aynı zamanda Antalya Meme Hastalıkları Derneği Başkanı olarak halkı bilgilendirici toplantılar yapacaklarını, bu konuda halka eğitim vermek istediklerini dile getirdi.

Ezber Bozan Genç Dino podcast yayını Spotify'da

Rektör Özkan'ın kaliteli eğitim, çıktı odaklı bilimsel üretim, topluma daha fazla katkı sağlamak için yaptıkları çalışmaları anlattığı podcast yayını spotify üzerinden Ezber Bozan Genç Dino kanalında (https://spoti.fi/3ZSgRbt) dinlenebilir. Yaklaşık 6 aydır Spotify'da yer alan Genç Dinazorlar ekibi, yeni başladığı Ezber Bozan Genç Dino isimli podcast serisinde Antalya'nın tanıdık isimleriyle söyleşi yapmayı hedefliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Scani'dan elektrikli otobüs platformu tanıtımı

Scani'dan elektrikli otobüs platformu tanıtımı