Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Eğitim 2024 MSÜ sınav sonuçları açıklanma tarihi belli oldu

2024 MSÜ sınav sonuçları açıklanma tarihi belli oldu

2024 MSÜ sınav sonuçları için beklenen tarih belli oldu! Adaylar, sonuçları ÖSYM'nin resmi internet sitesi veya mobil uygulamaları üzerinden TC Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebilecekler. Detaylar haberimizde!

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
2024 MSÜ sınav sonuçları açıklanma tarihi belli oldu
KAYNAK: Haber Merkezi

Milli Savunma Üniversitesi'nde (MSÜ) askeri eğitim almak isteyen adaylar, merakla bekledikleri sınav sonuçlarının açıklanma tarihini araştırıyorlar. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan duyuruya göre, 2024 MSÜ sınav sonuçları için beklenen tarih netleşti.

2024 MSÜ Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

ÖSYM'nin resmi açıklamasına göre, 2024 MSÜ sınav sonuçları 28 Mart 2024 Perşembe günü saat 10.00'da adayların erişimine açılacak. Bu tarih, adaylar için heyecanla beklenen sonuçların açıklanacağı gün olarak belirlendi.

MSÜ Sonuçları Nasıl Sorgulanır?

Adaylar, sınav sonuçlarını ÖSYM'nin resmi internet sitesi olan https://sonuc.osym.gov.tr üzerinden veya ÖSYM mobil uygulamaları aracılığıyla TC Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebilecekler. Sorgulama işlemi için adayların kendilerine ait olan bilgileri kullanmaları gerekmektedir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sarıyer Maslak'ta Kafeterya Önünde S*lahlı Çatışma: 1 Ölü 1 Yaralı

Sarıyer Maslak'ta Kafeterya Önünde S*lahlı Çatışma: 1 Ölü 1 Yaralı