Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Dünya Yeni Salgın Mı Geliyor? Lejyoner Salgınından 2 Kişi Hayatını Kaybetti!

Yeni Salgın Mı Geliyor? Lejyoner Salgınından 2 Kişi Hayatını Kaybetti!

Avustralya'nın Melbourne kentinde lejyonella bakterisinin neden olduğu lejyoner hastalığı salgını sonucu iki kişi hayatını kaybetti. Şehirdeki vaka sayısında yavaşlama gözlemlenirken, salgının kaynağı henüz belirlenemedi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yeni Salgın Mı Geliyor?  Lejyoner Salgınından 2 Kişi Hayatını Kaybetti!
KAYNAK: AA

Melbourne'de lejyonella bakterisi nedeniyle ortaya çıkan lejyoner hastalığı salgını, iki kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu. ABC News'ün haberine göre, Melbourne sağlık yetkilileri salgının yayılma durumunu ve etkilerini açıkladı.

Yetkililer, şehirde lejyonella bakterisi tespit edilen 77 vakadan 75'inin hastanelik olduğunu bildirdi. Bu vakalardan ikisinin, hastalığın neden olduğu komplikasyonlar sonucu hayatını kaybettiği duyuruldu. Melbourne eyaletinin baş sağlık görevlisi Clare Looker, salgının kaynağının henüz belirlenemediğini ancak vaka sayısındaki artışta bir yavaşlama yaşandığını ifade etti.

En Büyük Salgın

Yetkililer, Melbourne'daki salgının, 2000 yılından bu yana kaydedilen en büyük lejyoner salgını olduğunu belirtti. Salgının devam eden etkileri ve sağlık durumunun iyileştirilmesi için çalışmaların sürdüğü vurgulandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kastamonu'da Ormanlık Alanda Çıkan Yangın Kısa Sürede Kontrol Altına Alındı

Kastamonu'da Ormanlık Alanda Çıkan Yangın Kısa Sürede Kontrol Altına Alındı