Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Dünya Yemen'den İsrail'e Füze Saldırısı: İlk Kez İsrail Topraklarına Düştü

Yemen'den İsrail'e Füze Saldırısı: İlk Kez İsrail Topraklarına Düştü

Yemen'deki İran destekli Husilerin ilk kez İsrail'e fırlattığı füze, Akabe Körfezi yakınlarındaki boş araziye düştü. İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) tarafından yapılan açıklamada, saldırı sonucu ölen ya da yaralanan olmadığı belirtildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yemen'den İsrail'e Füze Saldırısı: İlk Kez İsrail Topraklarına Düştü
KAYNAK: İHA

Yemen'deki İran destekli Husiler, İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarının ardından Kızıldeniz ve Aden Körfezi'nde ticari ve askeri gemilere saldırılar gerçekleştirmeye başladı. Son olarak, Husilerin fırlattığı bir seyir füzesi, ilk defa İsrail topraklarına düştü.

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) tarafından yapılan açıklamaya göre, Husilerin fırlattığı füze, İsrail'in güneyinde bulunan Akabe Körfezi'ndeki Eilat kenti yakınlarındaki boş araziye düştü. Saldırı sonucunda ölen ya da yaralanan olmazken, füzenin Hava Kuvvetleri tarafından takip edildiği belirtildi.

Önceki Saldırılarda Füzeler İmha Edilmişti

Husiler tarafından daha önce İsrail'e fırlatılan füzeler, genellikle hava savunma sistemleri ya da Kızıldeniz'deki İsrail müttefikleri tarafından imha edilmişti. Ancak bu sefer füze, İsrail topraklarına düşmüş oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Karşıyaka Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde Son 16 turu’nda veda etti

Karşıyaka Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde Son 16 turu’nda veda etti