Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Dünya Ünlü Mankenin S*ks Fantezisi Ölümle Bitti

Ünlü Mankenin S*ks Fantezisi Ölümle Bitti

Manken Georgia Brooke, 2022'de sevgilisi Luke Cannon ile cinsel ilişkiye yaptığı sırada boğularak hayatını kaybetti. İlişki sırasında boğma fantezisi yapan çiftin eğlencesi ölümle sonuçlandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ünlü Mankenin S*ks Fantezisi Ölümle Bitti
KAYNAK: Haber Merkezi

Magazin dünyasına bomba gibi düşen olay İngiltere'de meydana geldi.  26 yaşındaki manken Georgia Brooke, 3 şubatta sevgilisi Luke Cannon ile ilişkiye girdiği sırada boğularak hayatını kaybetti. İlişki esnasında boğma fantezisi yapan çiftin planları ölümle sonuçlandı. Cannon, sevgilisi Georgia Brooke’u hastaneye götürdü fakat hastane polisi kendisi ile konuşmadan hastaneden kaçtı. Ünlü mankenin ölümüne neden olan Cannon'un cansız bedeni, ormanlık alanda bulundu.

Asa S

İngiltere'de 26 yaşındaki manken Georgia May Brooke, seks esnasında partneri Luke Cannon tarafından boğazı fazla sıkılması sonucu hayatını kaybetti. Olayın ardından Luke Cannon, Georgia May Brooke'u hastaneye götürdü.

A J Sas

Hastane polisleri Cannon ile konuşmadan, Cannon yangın merdivenini kullanarak hastaneden kaçtı. Cannon kaçtıktan sonra cinayet soruşturması başlatıldı ancak şimdi Luke Cannon ormanlık bir alanda intihar etmiş olarak bulundu.

Hastanede çalışan Adli tıp doktoru Martin Fleming, ölüm sonucunu yasa dışı öldürme olarak kaydederek cinsel boğma pratiğini tehlikeli olarak nitelendirdi ve çok sık ölümcül sonuçlara yol açtığını söyledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürlüğü'ne Atanan Muharrem Kurt Kimdir?

Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürlüğü'ne Atanan Muharrem Kurt Kimdir?