Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Dünya Uçak havalanırken tekerleği koptu

Uçak havalanırken tekerleği koptu

Los Angeles Uluslararası Havalimanı'ndan kalkış yapan United Airlines'a ait bir Boeing 757-200 tipi yolcu uçağının tekerleği havada koptu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: Haber Merkezi

ABD'de United Airlines'a ait bir yolcu uçağı, Los Angeles Uluslararası Havalimanı'ndan kalkış yaptığı sırada tekerleklerinden birinin kopmasıyla büyük bir tehlike atlattı. Boeing 757-200 tipi yolcu uçağı, yaşanan bu beklenmedik olay sonrası güvenli bir şekilde Denver’e iniş yapmayı başardı.

United Airlines tarafından yapılan açıklamada, uçakta 174 yolcu ve 7 mürettebat bulunduğu belirtildi. Olayın ardından hemen bir araştırma başlatıldığı ve bu duruma neyin sebep olduğunun incelendiği ifade edildi. Ğlayda ölen ya da yaralanan kimse olmadı.

Federal Havacılık İdaresi Soruşturma Başlattı

ABD Federal Havacılık İdaresi (FAA), olayla ilgili soruşturma başlattı. FAA, uçuş güvenliğini tehdit eden bu tür olayların tekrar yaşanmaması için gereken önlemleri almak üzere harekete geçti.

Benzer Bir Olay Daha Yaşanmıştı

Mart ayında da benzer bir olay yaşanmıştı. United Airlines'a ait Boeing 777 tipi bir yolcu uçağı, San Francisco Uluslararası Havalimanı'ndan Japonya'ya gitmek üzere havalandığı sırada tekerleği kopmuştu. Bu olayda kopan tekerlek park halindeki birkaç araca zarar vermişti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Karabük'te yıldırım orman yangınını başlattı

Karabük'te yıldırım orman yangınını başlattı