Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Dünya Trump'tan Suikast Girişiminden Günler Sonra Sahneye Çıktı: Tanrı Benim Tarafımdaydı

Trump'tan Suikast Girişiminden Günler Sonra Sahneye Çıktı: Tanrı Benim Tarafımdaydı

Eski ABD Başkanı Donald Trump, Milwaukee'de Cumhuriyetçi Parti Ulusal Kongresi'nde yaptığı konuşmada, suikast girişimi sonrası Cumhuriyetçi Parti'nin 2024 Başkan adayı olmayı kabul etti ve Tanrı'nın kendisinin yanında olduğunu belirtti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Trump'tan Suikast Girişiminden Günler Sonra Sahneye Çıktı: Tanrı Benim Tarafımdaydı
KAYNAK: Haber Merkezi

Donald Trump, Milwaukee'deki Fiserv Forum'da düzenlenen Cumhuriyetçi Parti Ulusal Kongresi'nde konuştu. Suikast girişiminden beş gün sonra yapılan bu konuşmada, Trump, "Bugün karşınıza çıkarak size güven, güç ve umut mesajı veriyorum" dedi. Ayrıca, dört ay içinde büyük bir zafer kazanacaklarını ve ülkenin tarihindeki en iyi dört yılı başlatacaklarını belirtti.

Sahneye ampullerle Trump isminin yazılması, etkinliğin atmosferini belirleyen unsurlardan biri oldu.

Tüm Ülkenin Başkanı Olmaya Aday Olduğunu Vurguladı

Trump, "Ülkemizdeki anlaşmazlık ve bölünmüşlük hızlı bir şekilde iyileşmeli" ifadelerini kullandı ve "Biz Amerikalıların kaderi ortaktır. Birlikte yükselir veya dağılırız" dedi. ABD'nin yarısının başkanı olmaya değil, tüm ülkenin başkanı olmaya aday olduğunu vurguladı.

Konuşmasının ardından kalabalık, "Trump'ı istiyoruz" tezahüratlarıyla destek verdi ve sıkça "mücadele" kelimesiyle bağırdı. Trump, suikast girişiminden sonra Gizli Servis ajanlarının sahneden indirmeye çalıştığı sırada yumruğunu sıkarak "mücadele" dedi.

'Tanrı Benim Tarafımdaydı'

Trump, Cumartesi günkü suikast girişimi hakkında "Bir yandan çok güvende hissettim. Çünkü Tanrı benim tarafımdaydı" şeklinde konuştu. Saldırıda ölümden döndüğünü belirterek, "Bu gece burada olmamalıydım" dediğinde kalabalık, "Evet olmalısın" diye yanıt verdi.

'Onun Bu Ülkeye Verdiği Zarar Düşünülemeyecek Boyutta'

Trump, konuşmasında ABD Başkanı Joe Biden'ın adını yalnızca bir kez anarak, "Onun bu ülkeye verdiği zarar düşünülemeyecek boyutta" şeklinde eleştirdi. 91 dakika süren konuşmasında, mevcut yönetimin yarattığı tüm uluslararası krizleri çözeceğini ve Rusya-Ukrayna savaşını başlatan yönetimin kendisi olmayacağını ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yüzlerce kişiye aşure dağıtıldı

Yüzlerce kişiye aşure dağıtıldı