Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Dünya Trump Kamala Harris ile 4 Eylül'de Canlı Yayında Tartışacak

Trump Kamala Harris ile 4 Eylül'de Canlı Yayında Tartışacak

Donald Trump, 5 Kasım başkanlık seçimleri öncesi Demokrat adayı Kamala Harris ile 4 Eylül'de canlı yayında tartışma yapmayı kabul etti. Tartışma Fox News tarafından Pensilvanya'da bir sahada gerçekleştirilecek ve moderatörler Bret Baier ile Martha MacCallum olacak

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Trump Kamala Harris ile 4 Eylül'de Canlı Yayında Tartışacak
KAYNAK: AA

ABD'de eski Başkan ve Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı Donald Trump, 5 Kasım başkanlık seçimleri öncesinde Demokrat adayı Kamala Harris ile 4 Eylül'de canlı yayında tartışmayı kabul etti. Trump, Truth Social hesabından yaptığı açıklamada, tartışmanın Fox News tarafından Pensilvanya'da bir sahada düzenleneceğini duyurdu. Tartışmanın moderatörlerinin Bret Baier ve Martha MacCallum olacağı belirtildi.

Trump, tartışmanın "bir saha dolusu insan" önünde yapılacağını ve kuralların Joe Biden ile yapılan önceki tartışmayla aynı kalacağını duyurdu. Demokratların yenilgisini kabul eden bir adayı gayri resmi yollarla değiştirmesinin demokrasiye bir tehdit oluşturduğunu ifade eden Trump, bu durumla yüzleşmeye hazır olduğunu belirtti. Ayrıca, Harris ile karşılaşmanın kendisi için bir fırsat olduğunu vurguladı.

Kamala Harris'in Adaylığı

Başkan Yardımcısı Kamala Harris, Demokrat Parti'nin başkanlık seçimlerinde aday olmayı garantiledi. Demokrat Parti Ulusal Komitesi Başkanı Jaime Harrison, Harris'in başkan adaylığı için gereken delege sayısına ulaştığını açıkladı. Harris'in resmi olarak adaylığı, 19-22 Ağustos tarihleri arasında Chicago'da yapılacak parti kongresinde belirlenecek.

Politikalar Değişmeyecek, Durum 4 Eylül'de Açıkça Görülecek

Trump, Joe Biden ile uzun süren mücadele sürecinden sonra sahaya yeni bir adayın sürüldüğünü belirtti. Aday kim olursa olsun, politikaların değişmeyeceğini ve bu durumun 4 Eylül'de açıkça görüleceğini ifade etti. Harris ile tartışmayı sabırsızlıkla beklediğini ve bu tartışmanın kendisi için önemli olduğunu vurguladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Filipinler'de Şiddetli Deprem: 6,3 Büyüklüğünde

Filipinler'de Şiddetli Deprem: 6,3 Büyüklüğünde